Aeroterma TESY HL 296V

O aerotermă de dimensiuni mici care să poată fi transportată cu ușurință este TESY HL 296V, un model cu o putere de încălzire de până la 2000 W. Este o aerotermă foarte asemănătoare modelului concurent de la Heinner, HFH-2200, iar criteriul de alegere între aceste modele stă în fapt doar în afinitatea către un brand sau altul, cât și bineînțeles felul în care arată și s-ar potrivi în încăpere aeroterma. Așadar, e doar o chestiune de gusturi. Și aeroterma Tesy HL 296V vine la un preț destul de mic (verifică aici preț actualizat)

Dimensiunile aerotermei sunt de 25.4 x 23.4 x 22.4 centimetri, ceea ce întărește ce am spus că este o aerotermă mică. Greutatea ei este de doar 1.20 kilograme.

Nu impresionează neapărat pe partea de specificații tehnice, este un model care pur și simplu funcționează și are opțiunile normale ale unui aparat de încălzire ieftin. Este deopotrivă potrivit pentru a încălzi spații mici cât și pentru a suplini căldura în zilele de toamnă târzii când încă nu s-a dat drumul la căldura centralizată.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Producătorul spune că această aerotermă încălzește suficient de bine încăperi de până la 34-39 metri cubi, fără probleme. Pentru încăperi mai mari poate nu încălzește uniform toată suprafața, însă eu am folosit astfel de aeroterme fără probleme și pentru camere mai mari, chiar și în beci, unde aveam un geam simplu și cu spațiu de aerisire, nefiind etanș.

HL296V de la Tesy vine cu două trepte de putere, una de 1000W și una de 2000W. De asemenea are un termostat care pornește și oprește automat aparatul o dată ce o temperatură setată este atinsă. Vine și cu supraprotecție la încălzire și este încadrată în clasa de siguranță II, așadar este OK pentru uz casnic. Are și protecție anti-îngheț, putând fi pusă în funcțiune și la temperaturi foarte scăzute.
Producătorul laudă acest model că ar fi foarte silențios, însă nu dă alte detalii asupra nivelului de zgomot la viteza maximă.

Plusul mare al acestui aparat, față de modele concurente îl consider designul, însă acest lucru poate fi ceva extrem de subiectiv.

În funcție de bugetul disponibil, poți să consideri achiziția unei aeroterme ceramice sau a unei aeroterme care se instalează pe perete.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *