Calorifer Electric cu Ventilator Tesy LB 2509 E04 TVR

Avand in vedere ca vine din nou sezonul rece, continuam prezentarea ultimelor produse de climatizare (a se citi incalzire) cu un calorifer electric. Tesy LB 2509 E04 TVR poate parea banal la inceput, insa daca ne vom uita mai atenti la specificatiile sale ne vom da seama ca este mai mult decat un simplu calorifer electric. Poate de aceea si pretul sau este ceva mai mare decat gasim in mod obisnuit, fiind undeva la 380 lei (verifica aici pret actualizat), insa are o putere de incalzire mai mare atat datorita constructiei cu cateva chestii inovatoare cat si datorita faptului ca are o putere electrica mai mare.

Acest calorifer arata destul de comun, mai ales daca il privim din fata, insa pe laterale observam ca avem mai multe controale decat de obisnuit, si aici vorbesc de control pentru pornire, buton de reglare a temperaturii (termostat de camera) si de asemenea are si locas pentru stocarea cablului, asadar deja incepe sa devina interesant.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Pe langa cele prezentate in paragraful anterior, cel mai interesant este ca vine si cu un ventilator de 500W care impinge caldura, astfel ca distributia aerului si implicit si dispersia caldurii in incaperi este mai buna, oferind o incalzire mai rapida. Asadar, o merita in plus vreo 70-80 lei fata de modele similare mai ieftine dar fara functia de ventilare? Cred ca tu esti cel care decizi.

Caloriferul are un principiu simplu, incalzeste uleiul din elementi. Ca tot spuneam de elementi, Tesy LB 2509 E04 TVR are dimensiunile de 45.5 x 64.5 x 31.4 cm, fiind destul de mare, ceea ce a permis ca acesta sa fie dotat cu 9 elementi de dimensiuni medii. Eu spun ca totusi aparatul este destul de mare iar foaia tehnica a caloriferului o confirma ÔÇô fiind bun si pentru incaperi de pana in 67 metri cubi, un randament excelent.

Variatia puterii de incalzire, pe langa termostatul reglabil, se poat eface in 3 trepte, de 1000, 1500 si 2500 W ceea ce implicit se traduce si in consumul de electricitate. Personal recomand putere mai mica dar o functiune mai indelungata, acum depinde cat de frig este cand il pornesti si cat de repede vrei sa se incalzeasca in incapere.

Daca ar fi dupa mine, acest Tesy LB 2509 E04 TVR este un aparat indispensabil in locurile unde incalzirea prin mijloacele clasice este deficitara sau lipseste. Stii ce mi-ar fi placut? Sa posede telecomanda, exact ca unele modele de aeroterme ceramice ­čÖé

verifica pret si specificatii detaliate calorifer electric tesy

[sam_ad id=”12″ codes=”true”]

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *