Panou radiant Tesy RH01 200 EAS

Un panou radiant reprezintă una dintre cele mai bune alegeri dacă dorim să încălzim rapid şi uniform o încăpere care nu este conectată în mod standard la sursele de căldură clasice. Un astfel de panou radiant este si modelul Tesy RH01 200 EAS, unul cu o putere mare de încălzire, suprafaţă mare şi la un preţ destul de bun – aproximativ 450 lei. Practic acest panou este varianta ceva mai puternică a modelului RH01 150 EAS, anterior prezentat pe ElectroReview, care are o putere electrică şi implicit de încălzire mai mică, iar diferenţa de preţ este una destul de mică.

RH01 200 EAS are o putere de 2000 W şi este potrivit pentru încăperi cu dimensiunea de până în 42 metri cubi, ceea ce este generos. Desigur, se poate folosi şi în încăperi şi mai mari însă acel lucru înseamnă că aparatul va funcţiona sub parametri normali.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Acest panou Tesy are o siguranţă de ceramică şi de asemenea are termostat de siguranţă, ceea ce îl face un aparat destul de sigur în operare, cu toate că este un model electric. De asemenea are buton propriu de pornire-oprire şi de asemenea vine cu un termostat reglabil de cameră. Datorită faptului că are protecţie anti îngheţ consider că poate fi folosit şi în încăperi care se depărtează oarecum de standardele acceptate ca fiind locuinţe şi poate fi pus şi în garaje, beciuri sau alte camere similare.

Dimensiunea acestui panou este de 108 cm pe lungime, 48 cm înălţime şi o grosime de doar 15 centimetri. Montajul, evident, se face pe perete şi aparatul are inclus în pachet suportul pentru montare.

În cazul în care un panou radiant nu vă convinge sau consideri că e prea scump, în funcţie de încăperea pe care doreşti să o încălzeşti poţi opta şi pentru o aerotermă clasică sau una ceramică de perete, sau poate chiar un calorifer electric. Produsele de la Tesy sunt destul de bune, cu toate că producătorul nu are o istorie prea bogată în ţara noastră, produsele lor sunt făcute în UE.

[sam_ad id=”12″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *