Tigaie electrica pentru clatite

Eu sunt un foarte mare amator de clatite. Imi plac clatitele cu orice crema dulce, fie ca vorbim de dulceata, finetti sau alte creme tartinabile luate din comert. Am fost surprins sa vad ca exista tigai electrice pentru clatite, de uz casnic, cand am vazut oferta pentru acest produs. Nu costa deloc mult si vine si cu niste accesorii interesante (verifica pret aici).

Tigaia electrica pentru clatite de la Unold vine si cu o farfurie speciala din ceramica, de aceleasi dimensiuni cu clatitele realizate cu tigaia electrica.

In ceea ce priveste tigaia de clatite, aceasta are o suprafata non-aderenta, care te va ajuta sa prepari foarte usor clatitele, chiar si daca pana acum in varianta pe aragaz ai dat gres. Eu zic ca merita sa faci o incercare si cu acest aparat. Prepararea, odata ce aparatul atinge temperatura ideala, este rapida.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Dimensiunile tigaii electrice de clatite de la Unold sunt mari, are aproximativ 20 centimetri diametrul, iar dupa cum va spuneam, suprafata de sus, pe care faci efectiv clatitele, este dintr-un aluminiu turnat sub presiune, ceea ce face aceasta suprafata sa fie non-adeziva. Manerul este realizat din plastic, insa este un tip de plastic care rezista la temperaturi inalte.

Despre tigaie mai trebuie spus ca este dintr-un material termorezistent si este izolat pentru siguranta ta. Are o putere de 800W, asadar nu consuma deloc mult.

Aparatul acesta este realizat de catre producatorul german Unold si are numarul de inregistrare 48126. In Romania, distribuitorul autorizat al acestor produse este magazinul de produse naturale Pronat.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *