TVA Inapoi la Aparatele de Aer Conditionat Beko

Ieri pe eMAG a intrat o oferta foarte buna pentru aparatele de aer conditionat de la Beko, despre care pe ElectroReview am scris aici, si spuneam ca reprezinta una dintre cele mai bune alegeri, atat datorita pretului cat si datorita functiilor si service-ului ireprosabil la instalarea de catre Arctic Service. In acest moment, la fiecare aparat de aer conditionat Beko cumparat, pe langa faptul ca unele si asa erau la reducere, mai primesti si un card cadou de 24% reducere + bineinteles instalarea si montajul incluse in pret.

Oferta este disponibila pana in 25 iunie 2012, consider ca totusi nu trebuie sa avem probleme cu stocul, chiar daca un model a intrat deja la stoc limitat, probabil vor realimenta stocul de aparate de aer conditionat astfel incat sa ajunga la toata lumea.

Cardul cadou oferit ulterior, in valoare de 24% din pretul aparatului de aer conditionat cumparat va putea fi folosit in perioada 13-22 iulie 2012 pentru orice comanda de produs din categoria Electrocasnice Mari si Incorporabile – mai putin hote. Totusi, daca stam si ne gandim la un aparat de aer conditionat deja din pretul TVA-ului putem cumpara un aparat frigorific mic sau o reducere semnificativa pentru o masina de spalat rufe, aragaz sau cuptor cu microunde.

Regulamentul promotiei este disponibil aici, iar promotia pe pagina aceasta.

De asemenea, trebuie sa mentionez ca si pentru aparatele de aer conditionat Samsung avem in acest moment o promotie aici.

[sam_ad id=”12″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *