TVA Inapoi – Promotie Aparate Frigorifice LG

Incepand cu martea trecuta pe eMAG avem o promotie interesanta pentru aparatele frigorifice de la producatorul sud-coreean LG. Modelele sunt diverse, oferta este bogata, iar promotia cu o reducere pe loc de 24% mi se pare mai mult decat atragatoare.

Teoretic promotia va fi pana luni, inclusiv, asadar de marti oferta nu mai este valabila. In cazul in care te tenteaza, recomand sa te grabesti in a face comanda, pagina promotiei este aici.

Dintre modelele in oferta promotiei veti regasi:

  • LG GC-399STQW – la un pret redus de la 1999 lei pana la 1612 lei. GC-399STQW este un model Full No frost, cu o capacitate dde incarcare medie, aspect inox si cu doua usi, pentru unitatea frigorifica si cea de congelare separate.
  • LG GB5240AVCZ – pret redus de la 3199 lei pana la 2580 lei. Acesta este un aparat frigorific cu clasa de eficienta energetica A++, are capacitatea de incarcare totala de 360 litri, este foarte mare – are o inaltime de 201 centimetri. Si acest model este unul de tip full no frost, ceea ce inseamna ca nu este nevoie de dezghetarea permanenta a aparatului pentru igienizare. De asemenea acest model are si un afisaj pe LED-uri, in partea exterioara pentru reglarea termostatului.
  • LG GB5240AVAZ – pret redus de la 3499 lei pana la 2822 lei. Este practic o varianta imbunatita si cu dozator de apa al modelului de mai sus. Depinde de tine daca consideri ca ai nevoie de deozator si sa platesti ceva in plus pentru aceasta functie.
  • De asemenea, in promotie mai avem inca doua combine frigorifice de tip american, adica cu usi side by side, de capacitate mare, amandoua cu 500 litri capacitate de depozitare, sistem no frost, dozator sau ice maker.

Pentru a vedea toate aparatele frigorifice din promotie si care mai sunt pe stoc, verifica aici pagina promotiei.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *