Ultima zi de promotie – Smart TV LED de 81 cm la SUPER PRET

Astazi este ultima zi de promotie pentru un supertelevizor LED Smart TV – Philips 32PFL3807H/12despre care am scris aici. Acesta are o diagonala de 81 centimetri – perfect asadar pentru o sufragerie de dimensiuni medii, panoul cu iluminare LED ofera o imagine mai buna si un consum energetic mai scazut.

Televizorul se poate cumpara in acest moment la aproximativ 1499 lei (verifica aici pret actualizat), in mod normal acest model costa aproximativ 1700 lei, asadar e o reducere de aproximativ 200 lei.

Va reamintesc ca in urma cu un an la aceasta suma se putea cumpara doar un televizor LCD de la un producator mai cunoscut, si acesta in niciun caz nu avea specificatiile acestui Philips, asadar promotia este una foarte buna. De altfel, consideram pretul acestui model 32PFL3807H destul de bun si in conditiile in care nu ar fi o promotie.

[box type=”info”] Click AICI pentru alte promoții care expiră azi![/box]

Tot în 4 Februarie 2012 expiră și promoția pentru laptopul Lenovo G585, care se poate cumpăra la un preț de aproximativ 1299 lei (verifică aici preț actualizat) și pe lângă asta primești și un card cadou ăn valoare de 252 lei, practic o campanie TVA înapoi sub formă de voucher valoric. Laptopul G585 este potrivit pentru activități office sau pentru cei care nu au pretenții ridicate pe partea de configurație.

[sam_ad id=”11″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *