Umidificator Tesy HF 22 CM

Umidificatorul Tesy HF 22 CM este o solutie extrem de convenabila pentru cei care in diferite anotimpuri, sau chiar tot timpul, au o problema cu aerul prea uscat din locuinta sau birouri. Se stie ca un aer prea uscat – sau chiar prea umed – dauneaza extrem de mult sanatatii, puterii de concentrare si poate favoriza aparitia migrenelor. Avantajul acestui aparat Tesy este faptul ca se vinde extrem de ieftin fata de alte umidificatoare pe principiu similar, ultima data cand am verificat costa doar putin peste 140 lei (verifica aici pret actualizat).

Tesy HF 22 CM este un aparat extrem de compact, are un vas de apa din care se alimenteaza de 2.2 Litri si consuma foarte putin, avand o putere nominala de 30 W. Debitul maxim de abur este destul de mare, de 110 ml/h, ceea ce face sa fie util si pentru folosirea doar pe perioade scurte pentru reglarea calitatii aerului din camera.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

umidificator tesy ultrasonic

Principiul pe care functioneaza este cel al aburilor, eliminand aburi prin incalzirea vasului de apa, si de asemenea cu toate ca este un umdificator ieftin – HF22CM ofera un control al debitului de apa printr-un buton rotativ aflat la baza aparatului.

De asemenea aparatul are protectie in momentul in care ramane fara apa, astfel ca se elimina eventualele operari necontrolate.

Acest umidificator are o greutate de doar 1.9 kilograme asadar se poate muta usor dintr-o incapere in alta, chiar si atunci cand este umplut cu apa, trebuie doar scos din priza.

Dimensiunile umidificatorului sunt de doar 320x 160 x290 milimetri.

Tesy este un producator european de diferite aparate pentru incalzire si confort casnic. Cea mai mare fabrica Tesy este situata chiar la sud de Dunare, in Bulgaria.
Din oferta producatorului mai avem si aeroterme mici, aeroterme de perete, convectoare portabile pentru podea sau de perete cat si purificatoare si dezumidificatoare de aer.

Foaia de date pentru acest umidificator Tesy HF 22 CM se poate descarca de aici, insa prezinta doar caracteristicile pe care vi le-am prezentat si eu in acest articol.

[sam_ad id=”12″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *