Un nou televizor imens, de data asta de la Samsung :)

Daca iti plac televizoarele mari, cu siguranta ultima lansare a celor de la Samsung te va lasa cu gura cascata. Si asta doar pentru ca au lansat un televizor cu diagonala de doar 75 inch, adica undeva la 190 centimetri, ceea ce este absolut impresionant. Ganditi-va doar ca printre cele mai mari televizoare de serie care se vand in acest moment este un Sharp la 70 inch, si unul la 80 inch, asta din ce am vazut in oferta magazinelor din Romania.

Practic, cu aceasta lansare Samsung a inchis pentru moment gura competitorilor, insa este de asteptat ca si acestia din urma sa vina cu o contra”oferta”. Si totusi, chiar daca astfel de televizoare uriase, mai intalnim – destul de rar ce e drept – functiile sunt la un nivel tehnologic extrem de inalt: control prin gesturi sau voce, Smart TV iar designul este de vis avand in vedere ca are o grosime de doar 7.9 centimetri.

Totusi, pentru moment televizorul este disponibil doar in Coreea de Sud, la un pret de aproximativ 20 milioane yeni – ceea ce este aproximativ 17500 dolari.. iar daca pe termen lung va scadea pretul: slabe sanse.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Sursa Poze: Flickr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *