Urmatoarea generatie de tablete Samsung Galaxy va fi dezvaluita la Mobile World Congress 2013?

Samsung este asteptat sa isi dezvaluie o serie de noi device-uri la Mobile World Congress (MWC) 2013, care va avea loc luna viitoare. Pana acum, s-a auzit despre un anume Galaxy Note 8.0, impreuna cu un posibil smartphone cu Android de 5.8”, care este posibil sa fie si el facut public tot acolo. De asemenea, potrivit unui raport recent realizat de o publicatie sud-coreeana, Samsung s-ar putea sa isi lanseze, tot acolo, la WMC 2013, o serie de tablete succesoare celor din seria Galaxy Tab.

Luand in considerare ca MWC (Mobile World Congress) este o buna oportunitate, in ceea ce priveste device-urile mobile, nu este deloc surprinzator ca Samsung a pastrat „printre maneci” cateva astfel de device-uri pentru acest eveniment.

Pana in acest moment, se pare ca o tableta Galaxy Tab full HD de 7” , cu un procesor quad-core a fost „confirmata” deja si e pe drum. Dar, avand in vedere, de asemenea, ca in seria de tablete Galaxy Tab vor sosi modele de 10.1”, inca nu se vorbeste nimic de niciun model in particular. Specificatiile exacte nu au fost inca dezvaluite, dar sa speram ca mai multe detalii vor iesi la iveala de acum inainte, asa ca… ramaneti aproape pentru cat mai multe detalii de update. Din moment ce aceste zvonuri nu pot fi confirmate cu certitudine, pe moment.

Samsung Galaxy Tab

[sam_ad id=”29″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *