Uscator de maini Dyson 2 in 1

Uscatoarele de maini Dyson sunt recunoscute printre cele mai eficiente si au inceput de curand sa isi faca tot mai simtita prezenta in locurile publice din Romania. De curand am vazut ca au montat astfel de uscatoare de maini inclusiv in Iulius Mall si de asemenea am vazut si prin ceva localuri din Centrul Vechi al capitalei.

In urma cu putin timp cei de la Dyson au anuntat un nous sistem, care nu doar ca iti usuca mainile ci ti le si spala. De fapt este vorba despre un sistem 2 in 1 robinet – uscator, astfel ca nu mai e nevoie ca dupa ce te speli pe maini sa te deplasezi la un uscator de maini separat si sa stai la coada daca este cineva inaintea ta.

Noul sistem 2 in 1 – uscator-robinet se numeste Dyson Airblade Tap si pe langa comoditate operarii, atat pentru client cat si pentru utilizatori ofera si un design foarte modern.

Robinetul noului uscator Dyson Airblade Tap foloseste o distribuire a apei in cascada, prin mici fante picuratoare (la debit mare) astfel ca nu prea are cum apa sa mai sara pe podea, comparat cu robinetele clasice.

dyson

In ceea ce priveste performanta, Airblade Tap promite o uscare a mainilor in aproximativ 14 secunde si este disponibil in 3 modele, de diferite dimensiuni si utilizari: AB09 Short, AB10 Long si AB11 Wall. Aceste modele vor fi aduse spre vanzare undeva in jurul datei de 1 Martie 2013 insa, firesc, este de asteptat ca in Romania furnizorii locali sa importe produsele probabil dincolo de aceasta data.

dyson airblade tap

In ceea ce priveste eficienta energetica a acestor sisteme, parerile sunt inca impartite, daca merita mai mult un uscator electric sau daca este mai rentabil pentru un local sa foloseasca hartie pentru stergerea mainilor. Ce e drept, pretul unui astfel de uscator este destul de ridicat, insa reduce nevoia de a schimba mereu cu prosoape de hartie, util mai ales in locurile aglomerate.

Deocamdata nu cunoastem la ce pret se va comercializa un Dyson Airblade Tap.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *