Uscator de rufe prin condensare Bosch WTC84101BY – Uscare Delicata si Antisifonare, Posibilitate de Incorporare

Recunosc ca initial am fost reticenta in ceea ce priveste uscatoarele de rufe, gandindu-ma oare care ar fi utilitatea unui astfel de aparat. Vazand ca acestea patrund din ce in ce mai mult pe piata si sunt create de firme de renume in domeniu si cautand raspunsuri, am dat de argumente destul de puternice. Pentru familii numeroase, care au si o locuinta mare, unde sa poata fi depozitat inca un aparat, cel putin la fel de mare cat o masina de spalat, un uscator de rufe devine indispensabil. Sau, de ce nu, pentru hoteluri si pensiuni sau spalatorii de top. Si lista de beneficii poate continua. La un pret destul de bun, acum la discount (verifica aici pret actualizat), ai un uscator de rufe in modelul Bosch WTC84101BY.

Ca aspect, arata exact ca o masina de spalat rufe standard, fiind cu incarcare frontala. Hubloul, tot rotund, cu deschidere spre dreapta, este putin diferit intrucat nu prezinta geam transparent, ci este integral din acelasi material cu restul aparatului. De fapt, nici nu se justifica la un uscator geamul prin care sa poti vizualiza ceea ce se intampla in interior.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Cu o capacitate de incarcare destul de mare, de 7 kg, uscatorul de rufe Bosch WTC84101BY are o clasa de eficienta energetica B, ceea ce inseamna ca nu are un consum foarte mare, apropiindu-se de 3,3 kwh in program standard. Impropriu spus uscator, pentru ca pe langa uscare Bosch WTC84101BY promite si alte lucruri, cum ar fi: protejarea tesaturilor, uscare delicata, pentru a nu le sifona (antisifonare), astfel incat sa nu mai fii nevoit(a) sa le mai calci ulterior.

Bosch WTC84101BY deschis
Bosch WTC84101BY deschis

Desi nu are o clasa de eficienta energetica undeva la A, Bosch WTC84101BY are o viteza de centrifugare foarte mare, de 1400 rotatii pe minut, ceea ce inseamna ca este foarte rapida. Prevazut cu DuoTronic, un senzor pentru determinarea umiditatii din rufe, isi face treaba rapid si eficient, uscand printr-un sistem de condensare (Airflow Drying System). In acest sens, prezinta un rezervor de condensare in partea inferioara.

Alte tehnologii si sisteme prezente la uscatorul de rufe Bosch WTC84101BY sunt: Maxx 7 sensitive, Palete Soft Design pentru distributia optima a rufelor in tambur si, implicit, pentru o uscare optima. Tamburul este realizat din inox, material de cea mai buna calitate, ultrarezistent, galvanizat, are un volum mare si o structura speciala pentru protectia tesaturilor.

Alb, are dimensiunile obisnuite ale unei masini de spalat rufe, masurand 84,2 cm in inaltime, 59,9 cm in latime si 63,5 cm in adancime. De asemenea, prezinta posibilitatea de incorporare sub blat, deci poate fi incorporat cu usurinta intr-un mobilier de baie modern. In plus, este bine de stiut ca toate uscatoarele de rufe Bosch pot fi montate in sistem turn deasupra unei masini de spalat rufe printr-un kit special. Astfel, economisesti spatiu, iar aparatul devine mult mai practic. Cantareste doar 36 kg.

Prezinta un afisaj cu LED pentru a indica etapa in care se afla procesul de uscare, stadiul programului si eventuale atentionari. La sfarsitul programului, puteti activa ciclul pentru antisifonare de 90 minute / ciclul „uscare bumbac pentru pus in dulap”, pentru a nu mai fi nevoie sa calcati rufele ulterior.

Tastele, tactile, cu Touch Control, sunt simplu de folosit si foarte practice: Start/Stop, Uscare delicata, Antisifonare. Prezinta un singur selector cu control electronic pentru programele de uscare si pentru programele temporizate, precum si un selector cu control electronic pentru toate programele temporizate.

Posibilitatea de incorporare, standard sau in sistem turn, deasupra masinii de spalat, prin care poti castiga destul spatiu, materialul extrem de calitativ al tamburului, greutatea potrivita, viteza de rotatie mare si functiile utile, precum si tehnologiile avansate pentru uscarea, dar si protejarea tesaturilor hainelor, pana la a nu mai fi nevoie sa fie calcate ulterior, fac din uscatorul de rufe Bosch WTC84101BY un aparat indispensabil pentru o spalatorie, o pensiune sau un hotel, o clinica privata, o croitorie avansata sau, de ce nu, chiar si pentru o familie, pentru uzul personal, daca iti poti permite. Uscarea printr-un aparat conceput pentru acest lucru protejeaza fibrele tesaturilor si creste durata de viata a materialelor din care au fost realizate rufele, indiferent de ce tratamente chimice sau spalari dure au suferit anterior.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *