Va fi iPad 5 noul iPad Mini? Se va lansa in octombrie 2013?

Se pare ca lumea se asteapta ca Apple sa anunte lansarea mai multor tipuri de iPhone anul acesta, ceea ce este grozav pentru comunitatea utilizatorilor iPhone, dar ce se stie despre iPad? S-au lansat deja zvonuri potrivit carora ar fi „in lucru” un iPad Mini 2 care va avea display Retina, desi, daca ar fi sa ne luam dupa un raport al celor de la iLounge, atunci acesta ar trebui sa fie de fapt urmatorul iPad lansat oficial.

Conform acestui raport, pentru iPad a 5-a generatie se va renunta complet la designul din prezent pentru a adopta o noua forma, care se spune ca va fi asemanatoare celei a lui iPad Mini. iPad 5 practic nu va avea carcasa in partile de jos ale display-ului, va fi in mod semnificativ mai subtire decat modelele precedente si se spune ca va avea imbunatatiri uriase fata de iPad a 4-a generatie.

Acelasi raport mai sugereaza ca nu vom vedea prea curand iPad 5, cum se asteapta sa fie anuntat si facut public de-abia in octombrie 2015. Totusi, si aceasta din urma „stire” se bazeaza pe pura speculatie, daca ar fi sa luam in calcul ca partile componente pentru noul iPad nu vor fi disponibile asa de repede.

iPad Mini a fost destul de popular inca de cand a fost anuntat in luna octombrie a anului trecut, desi in mod sigur am prefera ca iPad-urile oficiale de pe piata sa aiba in continuare un ecran mai mare decat sa devina un… alt iPad Mini.

Noul iPad: Apple iPad 5

In Romania, preturile pentru actualul iPad Mini se pot verifica aici, preturi fara abonament sau alte optiuni suplimentare pentru achizitie.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *