Sony a vandut 10 milioane de console PlayStation 4

Cei de la Sony tocmai au anuntat la conferinta Gamescom 2014 ca noua consola PlayStation 4 a fost vanduta in 10 milioane de unitati catre consumatori de la lansarea de anul trecut, potrivit unui articol publicat pe Techcrunch.com. CEO-ul Jim Ryan a explicat pe scena conferintei ca nu doar ca a livrat atatea unitati spre distributie, ci ca aceste unitati chiar au ajuns la consumatori, spre deosebire de anunturile altor companii – care se lauda cu unitati livrate spre distribuire si nu obligatoriu si cumparate.

Consola Sony PlayStation 4 a fost lansata oficial in lume anul trecut in luna noiembrie iar lansarea efectiva in Europa a avut loc in 29 Noiembrie.

Intr-un anunt similar, cei de la Sony raportau 6 milioane de unitati PS4 vandute deja in luna martie a anului curent.

Noua consola PS4 a ajuns la profit pentru compania Sony la doar 6 luni de la lansarea initiala, pe cand varianta anterioara PS3 a obtinut profit doar dupa al treilea an de vanzare.

In prezent, in Romania, consola Sony Playstation 4 se vinde la preturi de aproximativ 1800 lei la eMAG si la Flanco. Consola se regaseste de altfel in oferta majoritatii magazinelor online si offline, preturile fiind destul de aliniate.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *