Sony a vandut 10 milioane de console PlayStation 4

Cei de la Sony tocmai au anuntat la conferinta Gamescom 2014 ca noua consola PlayStation 4 a fost vanduta in 10 milioane de unitati catre consumatori de la lansarea de anul trecut, potrivit unui articol publicat pe Techcrunch.com. CEO-ul Jim Ryan a explicat pe scena conferintei ca nu doar ca a livrat atatea unitati spre distributie, ci ca aceste unitati chiar au ajuns la consumatori, spre deosebire de anunturile altor companii – care se lauda cu unitati livrate spre distribuire si nu obligatoriu si cumparate.

Consola Sony PlayStation 4 a fost lansata oficial in lume anul trecut in luna noiembrie iar lansarea efectiva in Europa a avut loc in 29 Noiembrie.

Intr-un anunt similar, cei de la Sony raportau 6 milioane de unitati PS4 vandute deja in luna martie a anului curent.

Noua consola PS4 a ajuns la profit pentru compania Sony la doar 6 luni de la lansarea initiala, pe cand varianta anterioara PS3 a obtinut profit doar dupa al treilea an de vanzare.

In prezent, in Romania, consola Sony Playstation 4 se vinde la preturi de aproximativ 1800 lei la eMAG si la Flanco. Consola se regaseste de altfel in oferta majoritatii magazinelor online si offline, preturile fiind destul de aliniate.

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *