Ventilator de Podea Heinner HMF1400

Intotdeauna mi-au placut ventilatoarele de podea, mai ales cele cu grilaj metalic, datorita aerului rustic pe care il ofera ca design si nu numai. Imi place ca se poate regla manual atat pe inaltimea la care sa ventileze si de asemenea, majoritatea modelelor, cum este si acest Heinner HMF1400 au rotite pentru a fi transportate usor, mai ales ca diametrul acestuia este generos, avand 46 centimetri, si asta doar elicele de ventilare, inaltimea fiind ceva mai mare si datorita suportului cu roti pe care acesta sta.

Heinner a intrat doar de curand in oferta magazinelor online romanesti, in fapt fiind vorba despre un importator din Romania care a rebranduit produsele altor producatori pentru a le putea vinde intr-un grup de produse la pret redus.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Ventilatorul Heinner HMF1400 pe langa designul frumos si tipic americanilor vine si cu 3 trepte de ventilatie, si are calitatea constructiei destul de solida, astfel incat pus bine peste iarna te va ajuta sa il folosesti ani la rand.

Pretul acestui ventilator de podea este de aproximativ 190 lei (verifica aici pret actualizat), sincer, ma astept ca de prin iulie sa ii scada pretul, afectat de sezonalitate. Voi l-ati cumpara, ce parere aveti despre el?

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *