Versiunile Wi-Fi si Cellular ale iPad Mini si iPad a 4-a generatie apar in China saptamana aceasta

Apple a anuntat astazi ca versiunile Wi-Fi si Cellular ale iPad Mini, precum si a patra generatie de iPad cu ecran Retina vor fi disponibile in China incepand cu vinerea aceasta, 18.01.2013. iPad mini si a 4-a generatie iPad sunt deja disponibile in mai mult de 100 de tari (printre care si Romania), inclusiv China, S.U.A., Australia, Canada, Franta, Germania, Japonia si Marea Britanie.

Lansarea se bazeaza pe spusele lui Tim Cook din cadrul unui interviu care i-a fost luat acestuia in 10 ianuarie a.c. in cadrul unui reportaj de stiri din China si potrivit declaratiilor acestuia, modelul celular al lui iPad mini ar fi urmat sa fie disponibil in China la sfarsitul lunii ianuarie. Asta avand in vedere ca in aceasta tara iPad mini si a patra generatie de iPad a sosit in urma cu o luna, pe 7 decembrie 2012, in timp ce iPhone 5 pe 14 decembrie.
Rapoartele de sondaje arata ca prezenta cumparatorilor in magazinele Apple pentru iPad mini a scazut imediat dupa „debutul” sau in China, dar acest lucru a fost posibil probabil din cauza sistemului de rezervari pus la punct de companie dupa isteria ce aproape a iscat o revolta din partea consumatorilor, care au asteptat peste noapte in fata magazinului Apple din Beijing pentru iPhone 4S.

Lansarile de produse Apple in China au devenit din ce in ce mai importante dupa ce aceasta tara este pe cale sa devina cea mai importanta piata de desfacere pentru produsele Apple in viitorul cat mai apropiat, dupa cum Cook a declarat deja canalului chinezesc de stiri Sina, in timpul vizitei sale in aceasta tara saptamana trecuta. Desi consumatorii chinezi trebuie sa astepte 2 luni pentru un iPad Wi-Fi sau celular sau pentru generatia a patra de iPad, Cook s-a concentrat asupra grabirii aparitiei de produse Apple in China, o sarcina care include si depasirea obstacolelor de reglementare, precum si stabilirea unui acord cu China Mobile, cel mai mare distribuitor in domeniu din aceasta tara.

Apple iPad mini White

[sam_ad id=”29″ codes=”true”]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *