VEZI AICI Cine a castigat ROBOTUL Philips! Esti TU? Revendica PREMIUL!

Dupa aproximativ 2 saptamani in care am primit inscrieri pentru concursul cu robotul de bucatarie, ieri am extras castigatorul premiului. Mai precis, este o castigatoare si a postat comentariul castigator destul de tarziu – Luni, 9 Aprilie la ora 4, practic in ultimele momente de validare; cu atat mai mare norocul ­čÖé

Am avut aproximativ 681 persoane care s-au inscris la newsletter, din care aproximativ 380 persoane cu inscrieri valide la concurs. Am adaugat toate aceste date intr-un excel, am sortat in ordine alfabetica si am extras un numar castigator. De fapt, am extras trei numere, pentru ca primii doi castigatori nu au avut fie mailul valid, fie nu au urmat procedura extrem de SIMPLA de inscriere care presupunea abonarea la newsletter si comentariul participa la articol.

Premiul l-am cumparat saptamana trecuta, asadar de vineri suntem in posesia premiului, si este vorba despre un Robot de Bucatarie Philips din noua serie Viva Collection (vezi aici specificatii).

Asadar, avem o CASTIGATOARE. A fost anuntata ieri pe emailul pe care s-a inscris si mai anuntam si aici, pana la ora 21 are timp sa confirme. In cazul in care nu se confirma, repetam extragerea.

Pentru a fi anuntat de urmatoarele concursuri ElectroReview, aboneaza-te fie la newsletter (in coloana din dreapta) si apasa pe like pentru pagina noastra de Facebook!

One thought on “VEZI AICI Cine a castigat ROBOTUL Philips! Esti TU? Revendica PREMIUL!

  • 10 aprilie 2012 la 21:05
    Permalink

    da de ce ati sortat in ordinea alfabetica ati inversat norocul fiecaruia, trebuia sa-i lasati in fct de inscriere?

    R─âspunde

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *