Video Unboxing Google Nexus 7

Dupa cum scriam ieri, am intrat in posesia unei tablete Google Nexus 7 de la Quickmobile care va sta pe la noi aproximativ o saptamana sa ne jucam cu el.

Am desfacut cutia aproape instant o data ce l-am primit de la curier fiind foarte curios cum arata si cum se misca. Pana acum am o parere foarte buna despre tableta, folosindu-l mai bine de cateva ore, ecranul fiind foarte bun si la fel si navigarea este responsiva.

In videoclip se poate observa cutia, din pacate camera foto s-a cam defocusat in timpul filmarii, ceea ce a afectat calitatea videoclipului. Sorry!

Tableta vine cu sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean si imediat la pornire il poti upgrada la 4.1.1 pentru mai multa stabilitate. De altfel, de ieri se poate folosi si cu comenzi vocale in limba romana, am ramas destul de uimit de cat de bine face recunoasterea vocala. Configuratia este una foarte solida pentru o tableta relativ ieftina, avand la baza un procesor Quad Core Tegra 3 la 1.30 GHz, 1 GB DDRAM iar displayul este unul de 7 inch cu ecran IPS si rezolutie 1280 x 800 pixeli.

Google Nexus 7 este produsa de catre Asus si vine in doua configuratii identice, diferenta fiind facuta doar de catre capacitatea de stocare, 8 GB sau 16 GB.

Video Unboxing si prima pornire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *