VIDEO Uppleva TV prezentat de Ikea la Milano

Ikea pregateste cu accelaratie lansarea noilor televizoare Uppleva, incorporate direct in mobilierul de il cumperi de la producatorul suedez. Toate aceste televizoare sunt practic fara cabluri vizibile si au si un sistem audio wireless, modelele in varianta superioara. Am scris despre Ikea Uppleva inca de cand a fost prima data anuntat aici.

In luna mai Uppleva a fost prezentat in Italia, la Milano, locatia fiind strategic aleasa pentru a fi in capitala modei, pentru ca aceasta gama de televizoare, spun producatorii, este un accesoriu elegant si rafinat.

In videoclip avem prezentate mai multe detalii despre televizoare, se observa o parte si din interfata, avem posibilitate de conectare cu telefoanele inteligente, telecomanda este pe “doua straturi, si avem servicii de video direct de la Youtube sau Vimeo.

De asemenea in videoclip avem si un pret de 1400 euro prezentat, ceea ce este pentru televizor, sistemul audio si mobilierul in care este incorporat. Deocamdata nu stim detalii despre care dintre televizoare este vorba, insa tind sa cred ca e un model LED 3D Smart TV cu peste 100 cm diagonala. Ma intreb daca e si cu o canapea ­čÖé

Singura chestie pe care mi-o pun eu in gand… oare toti vom avea la un moment dat sufragerii identice si ne vom alege mobilierul in functie de televizor? Desigur, este la stadiul de gluma, pentru ca Ikea a spus ca vor fi multe modele disponibile si se vor putea personaliza toate dupa preferintele fiecarui client.

[sam_ad id=”11″ codes=”true”]

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *