Viitoarele televizoare Apple cu Apeluri FaceTime pe langa Siri

Zvonuri mai mult decat autorizate conform MacRumors.com ne da o imagine asupra cum va arata noul televizor de la Apple, cu un design oarecum consacrat deja pentru iMac-uri, insa cu diagonale mult mai mari decat 27 inch.

Printre alte lucruri observate la prototipul televizorului Apple se reconfirma faptul ca aceste televizoare vor veni si cu control vocal prin popularul sistem Siri si de asemenea va poseda o camera iSight pentru a permite utilizatorilor apeluri video prin FaceTime. De asemenea de camera se mai zice ca va fi un model avansat capabil de a urmari in miscare utilizatorul si de a face zoom automat pe fata acestuia.

Ramane de vazut cate zvonuri se vor confirma, insa noi pariem pe faptul ca dispozitivele vor dispune de Siri, ramane de vazut cat de bine sau daca se va putea folosi in limba Romana. De asemenea, o data cu evolutia foarte buna pentru Samsung si LG pe partea de Smart TV-uri este de vazut cum va evolua concurenta pe aceasta piata, pentru ca Apple pentru a avea succes pe televizoare trebuie sa vina cu mult mai mult decat functionalitatile clasice pe care le poseda pe telefoane sau tablete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *