Vrei Laptop Samsung? Ai Bonus Telefon, Imprimanta sau Camera Foto Gratuit!

Trecand peste gama foarte variata de produse si calitatea acestora, un alt motiv pentru care Samsung, in Romania si nu numai, se bucura de o popularitate foarte mare si inca in crestere se numara si ofertele produselor sale si campaniile prin care le promoveaza: isi plaseaza produsele intr-un segment aproape premium insa le vinde deseori la un pret de produs din grupa medie de pret.

Gama de laptopuri de la Samsung, este si ea, intr-o crestere foarte interesanta ca si cota de piata in Romania, unde producatori precum Dell, HP sau Acer tin capul de afis al celor mai vandute unitati. Pentru a putea lupta coreenii trebuie sa vina cu oferte foarte bune pentru a isi intari cota de piata pe acest segment in Romania, care vinde aproximativ 400.000 laptopuri in fiecare an.

Asadar, sa nu o mai lungim, in acest moment la cateva laptopuri Samsung din promotie poti sa alegi un bonus, pe langa pretul bun, mai primesti total gratuit – in functie de alegerea ta – o imprimanta laser, un telefon sau o camera foto Samsung.

Promotia nu stiu ce perioada de valabilitate are, probabil in limita stocului disponibil, asadar ar fi bine sa faceti o comanda cat mai repede.

[box type=”info”]Vezi Laptopurile la Promotie si Cadourile Aici[/box]

Nu uitati nici de promotia la televizoarele Samsung cu TVA cadou sub forma de voucher de cumparaturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *