Whatsapp acum si in interfata web

Folosesc deja de cativa ani WhatsApp si mi se pare o chestie geniala pentru a nu fi nevoit sa trimit sms-uri. Chiar nu mai stiu cand am trimis ultima data un SMS, in afara de cele adresate parintilor mei. Un alt mare avantaj pentru whatsapp este posibilitatea de comunicare pe grupuri.

De cateva zile, WhatsApp a lansat si interfata web, accesibila de pe orice PC sau laptop, la adresa web.whatsapp.com. Pentru a sincroniza comunicarea de pe web si telefon, va trebui sa scanezi un cod de bare afisat pe ecran si de asemenea, foarte important, telefonul trebuie sa fie conectat in permanenta la internet.

Din pacate pentru cei care detin telefoane iOS (Apple) – momentan aceasta solutie nu este posibila, datorita unor incompatibilitati de sistem. Cei de la Whatsapp o spun chiar ca este datorita unor limitari de platforma a celor de la Apple, deloc placut pentru utilizatori.

Este acelasi motiv pentru care nici eu nu am reusit sa testez noua interfata pentru PC-uri a celor de la WhatsApp, ceea ce ma face extrem de dezamagit asupra modului pe care l-au ales pentru implementarea acestei solutii de comunicare inclusiv de pe PC-uri. Sunt sigur ca variante erau pentru toate platformele, de exemplu se putea trimite simplu un SMS de verificare, daca chiar s-ar fi vrut. Dar hey, Whatsapp acum apartine de Facebook si aplicatia lor de messenger ofera cam aceleasi functionalitati, nefiind limita de o platforma. Si, in plus, acum aplicatia Facebook messenger ofera si posibilitatea de a suna total gratuit.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *