Masina de spalat vase partial incorporabila Whirlpool ADG 8493 PC, Clasa A++

Dupa spalatul mormanelor de vase dupa sarbatori, oricine poate sa imi dea dreptate in privinta faptului ca o masina de spalat vase ar fi cea mai buna investitie in noul an. Nu voi mai insista asupra avantajelor pe care ti le pune la dispozitie un astfel de aparat, dar mai ales a faptului ca este cea mai economica forma de a-ti spala vasele in zilele noastre. Pur si simplu iti prezint un model de care vei fi cu siguranta pe deplin multumit(a): Whirlpool ADG 8493 PC, la un pret pe masura celor oferite, destul de convenabil (verifica aici pret actualizat), avand in vedere ca in prezent este disponibila si la o reducere considerabila la momentul redactarii acestei descrieri.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Pentru pretul la care exista inca pe piata, mi se pare interesant mai ales faptul ca este partial incorporabila, oferind, in functie de bucataria ta si spatiul disponibil, posibilitatea de a fi incorporata in mobilier special si de a castiga astfel spatiu. Dincolo de acest aspect, Whirlpool ADG 8493 PC este de apreciat si pentru faptul ca are o capacitate destul de mare, dispunand de un spatiu interior, bine compartimentat, pentru 13 seturi.

Cu o clasa de eficienta energetica maxima, A++, o clasa de eficienta la spalare A si o clasa de eficienta la uscare A, aproape ca abia consuma: 0.92 kW/ciclu de spalare, 261 kW – consum anual de energie electrica, 11 litri de apa / ciclu de spalare, 3080 litri de apa – consum anual. De asemenea, trebuie sa stii ca Whirpool a lansat deja, de curand, si pe piata electrocasnicelor din Romania, masina de spalat vase care se poate lauda cu cel mai mic consum de apa de pana acum si nu numai: Whirpool ADP 8797 A+IX. Diferenta de pret dintre cele doua este foarte mica, avand in vedere ca ulterior vei simti diferenta la consum in buzunarul tau. Sigur, nici modelul mai putin recent, Whirlpool ADG 8493 PC, nu este de subapreciat, pentru ca dispune de clasari maxime, foarte bune si ofera performanta la un grad foarte ridicat.

Gradul inalt de eficienta, precum si capacitatea mare sunt completate de un numar de 10 programe, mare si mai mult decat suficient si util: program normal, cu spalare la 65°C, program rapid, cu spalare la 40°C, program Bio/Eco, cu un consum redus, cu spalare la 50°C, program cu Senzor +, program cu Senzor 40-70, program Multizone, program Antibacterian, program Power Clean, functie Abur, de spalare pe baza de aburi, programare intarziata, cu interval foarte mare (de la 1 h pana la maxim 24 ore), protectie in caz de inundatie. In plus, prezinta 5 nivele de reglare a temperaturii de spalare.

Interiorul, bine compartimentat, prezinta cosuri reglabile pe inaltime, cu grilaj metalic, si un compartiment pentru sare speciala pentru curatare. Exteriorul, destul de simplu si minimalist, este destul de modern si elegant la nivelul de sus, unde se afla panoul de comanda, unul electronic, fiind realizat din inox mat si prezentand un display cu afisaj cu ecran LCD, care are un indicator de sare si unul pentru avertizare la terminare de program.

Fiind partial incorporabila, masina de spalat vase Whirlpool ADG 8493 PC prezinta aproape 60 cm in latime, ca majoritatea altor astfel de aparate incorporabile; masoara asadar 82 cm in inaltime, 59.7 cm in latime si 55.5 cm in adancime. Cantareste numai 43 kg si este o masina foarte silentioasa, avand un nivel de zgomot de doar 42 db(A). Poti astfel spala vasele cu ajutorul sau oricand doresti, ca si atunci cand le spalai manual, fara riscul de aderanja vecinii sau alte persoane din casa in timpul functionarii, pentru ca nu produce mult zgomot.

O masina de spalat vase performanta, de inalta clasa, cu multe programe, volum mare, consum foarte redus de resurse si rezultate impecabile, posibilitate de incorporare si ergonomica, Whirlpool ADG 8493 PC depaseste asteptarile si poate fi o investitie mai mult decat inteligenta in noul an. 😉

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *