Masina de Spalat Vase Semi Incorporabila Whirlpool ADG6600IX

Whirlpool ADG6600IX este o masina de spalat vase aparuta in oferta magazinelor online in prima jumatate a lui 2012. Este un model semi incorporabil, adica se incastreaza in mobilier doar partile laterale, iar partea cu usa va ramane neacoperita. Acest model vine cu o capacitate mare, de 12 seturi, are 5 programe de baza iar constructia este din inox, astfel ca pretul de aproximativ (verifica aici pret actualizat) se incadreaza in grupa obisnuita de pret pentru un astfel de electrocasnic incorporabil.

Aparatul are o clasa de eficienta buna, fiind incadrat in clasa A atat in ceea ce priveste clasa de eficienta energetica, cat si in ceea ce priveste clasele de eficienta la spalare si uscare. Fiind un model de capacitate mare ne-ar fi bucurat daca am fi vazut in specificatii ca detine optiunea de incarcare la jumatate, insa pare sa ii lipseasca. Desigur, poti sa stochezi vasele inauntru pana se umple masina de spalat vase, insa nu cred ca este eficient pentru ca.. ar insemna sa ai la folosinta multe tacamuri si vesela deodata, ceea ce nu e practic in cazul familiilor mici.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Panoul de comanda care arata foarte bine, fiind slefuit inox. Pe panoul de comanda avem indicatorii de program, programarea, si restul optiunilor pentru spalare.

Programele masinii de spalat vase sunt cele cu care ne-am obisnuit si la alte modele, insa aici pe langa programele clasice de genul celui intensiv la 70’C, programul rapid si programul economic avem parte si un program de prespalare, ceea ce este util in cazul in care avem vase mai murdare. In plus, ca la orice electrocasnic modern avem si program de spalare intarziata, in fapt o functie prin care setezi in cate ore sa inceapa masina de spalat sa functioneze, util mai cu seama cand pui vasele la spalat seara si vrei ca spalarea sa inceapa pe parcursul zilei urmatoare.

Sistemul de sustinere a paharelelor, tacamurilor si veselei este compus din doua cosuri atent organizate.

Whirlpool ADG6600IX nu este o masina de spalat vase extrem de silentioasa, nivelul de zgomot fiind usor mai ridicat decat la alte modele, insa avand in vedere ca functioneaza la maxim 51 decibeli si partile laterale vin incorporate zgomotul se mai atenueaza.

Dimensiunile sunt clasice, 82 centimetri inaltime astfel ca are spatiu suficient sub blatul de bucatarie iar pe laterale are 59.7 lungime si o adancime de 56.5 cm, furtunul de evacuare si de alimentare fiind astfel foarte bine fixat in acel spatiu care ramane liber.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *