Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG7443, Clasa A+

Era spalatului vaselor manual s-a cam stins… e cazul sa iti achizitionezi o masina de spalat vase si in favoarea acestui lucru nu mai are rost sa prezint multiplele avantaje. Important ramane un lucru: o masina de spalat vase este mai economica, chiar daca initial cheltui mai mult cu achizitionarea ei. Si mai interesant este ca majoritatea unor astfel de masini de spalat permit incorporarea, iar acum cele incorporabile sunt la un pret aproximativ la fel cu acela al celor obisnuite, ba chiar mai ieftine; ca, de exemplu, masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG7443, la un super pret (verifica aici pret actualizat).

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Whirlpool-ADG7443

Masina de spalat vase Whirlpool ADG7443 are o clasa de eficienta energetica A+, o clasa de eficienta la uscare A si o clasa de eficienta la spalare tot A, ceea ce implica un consum foarte redus de resurse: 1.03 kW/ciclu de spalare si 293 kW – consum anual de energie electrica; 3220 litri de apa – consum anual. In plus, aceasta masina de spalat este dotata si cu tehnologia inovatoare proprie Whirpool Al 6 lea Simt / Sixth Sense, care presupune un consum economic, intrucat este conceputa cu senzori care sa detecteze tipul de incarcatura din interior si sa isi adapteze consumul de resurse la aceasta.

Destul de vasta, cu o capacitate interioara de 13 seturi, aceasta masina de spalat vase este eficienta si datorita programelor utile de care dispune, in numar de 6: program normal / standard, cu spalare la 60°C; program rapid, la 45°C; program auto, la interval de 40-70°C; program Bio/Eco, la 50°C; program de prespalare. Prezinta si posibilitatea de programare intarziata, precum si 5 nivele de reglare a temperaturii. De asemenea, dispune si de o functie / optiune Abur, pentru un plus de igienizare pe baza de aburi. Are chiar si un filtru propriu de autocuratare.

Whirlpool ADG7443 are un control electronic simplu si prezinta un indicator pentru sare si un indicator pentru terminare program. Este o masina de spalat foarte silentioasa, cu un nivel de zgomot de 47 dB(A), asa ca poti spala cu ajutorul sau oricand ai nevoie.

Fiind complet incorporabila, prezinta dimensiuni reduse: 82 cm in inaltime, 60 cm in latime si 57 cm in adancime; cantareste doar 41 kg.

Daca te intereseaza insa altceva, desi aceasta reprezinta o oferta deja foarte buna, greu de combatut, poti sa te orientezi si dupa modelul Bosch SMV40M50EU, desi la alte specificatii precum capacitatea si numarul de programe este putin mai jos.

[sam_ad id=”16″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *