Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG8798, Clasa A+

E timpul ca in noul an sa te rasfeti mai mult. Asadar, ce-ai zice prin a incepe sa elimini din activitatile tale zilnice care nu-ti provoaca deloc placere si, totodata, sa incepi sa fii mai econom(a)? Un prim pas: renunta la spalatul vaselor manual si investeste intr-o masina de spalat vase performanta si moderna, care sa consume putin. De exemplu, poti incerca masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG8798, acum la un pret mai tentant (verifica aici pret actualizat).

Consum redus

O masina de spalat vase precum Whirlpool ADG8798 nu poate primi decat clasarile cele mai inalte, ceea ce inseamna ca te asigura si de cele mai performante rezultate; are asadar clasa de eficienta energetica A+, clasa de eficienta la uscare, precum si la spalare A. Acest lucru inseamna automat un consum de resurse mai redus: 1.03 kW/ciclu de spalare si 6 litri de apa/ciclu; 293 kW si 1680 litri de apa – consumul anual.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Capacitate mare, multe programe, setare pe nivele de temperatura si compartimentare interioara buna

De asemenea, Whirlpool ADG8798 are o capacitate foarte mare, putand spala pana la 13 seturi de vesela deodata, cosul fiind reglabil pe inaltime, astfel incat sa iti poti organiza spatiul interior asa cum doresti si in functie de cate vase ai de spalat si de cat de voluminoase sunt. La eficienta sa sporita, contribuie si numarul sau de programe, foarte utile: 10. Are un program normal (cu spalare la 65°C); un program rapid (la 40°C); program Bio/Eco (la 50°C), adica un program cu consum si mai redus de resurse; program de prespalare; program Senzor +; program Senzor 40-70; functie Abur, pentru extra igienizare; functie Multizone; functie PowerClean; programare intarziata,  de la 1 pana la 24 ore. In plus, are 8 nivele de reglare a temperaturii, pe care le poti seta in functie de cat de murdare sunt vasele tale.

Whirlpool ADG8798 este o masina de spalat vase complet incorporabila; asadar, desi este destul de simpla si clasica la aspect, de culoare alba, va arata foarte placut si modern incorporand-o in mobilierul dorit, care crezi ca se potriveste designului bucatariei tale. Pentru acest lucru, o importanta majora o au dimensiunile sale de incorporare; masoara 82 cm in inaltime, 59,7 cm in latime si 55.5 cm in adancime.

De asemenea, aceasta este si o masina de spalat deosebit de silentioasa, avand un nivel de zgomot de doar 42 dB(A).

Concluzii

Ce altceva ti-ai mai putea dori intr-o bucatarie, cu asa o aliata de nadejde: cu masina de spalat vase Whirlpool ADG8798 ai tot ce iti doresti – eficienta, consum foarte mic, multiple programe, silentiozitate. Pretul, aparent mare, isi va demonstra valoarea de la primele utilizari, iar cheltuiala cu siguranta va fi amortizata in timp.

[sam_ad id=”16″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *