Masina de spalat vase Whirlpool ADP4738WH, Clasa A

Desi la un pret foarte scazut, Whirlpool ADP4738WH sta destul de bine si la restul descrierii si a specificatiilor sale. Destul de incapatoare, cu o capacitate foarte buna, putand spala cu ajutorul sau pana la 12 seturi de vesela, se descurca destul de bine avand in vedere ca are un numar mare de programe: 7, precum si 5 nivele de reglare a temperaturii, in functie de cat de murdare sunt vasele tale.

Asadar, printre functiile, optiunile si programele sale se numara: program de prespalare; program rapid (spalare la 40°C); program intensiv (spalare la 70°C); program Bio/Eco (spalare la 50°C), pentru un consum mai redus decat in program standard), programare intarziata (interval orar de la 1 la 24 ore); functie speciala pentru pahare (la 40°C); functie pentru vase delicate (la 40°C); program standard, normal (cu spalare la 65°C).

Whirlpool ADP4738WH
Whirlpool ADP4738WH

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Totodata, cosul interior pentru vesela este reglabil pe inaltime, astfel incat sa distribui cum vrei vasele inauntru, in functie de volumul si dimensiunile lor. Masina Whirlpool ADP4738WH detine si un cos special pentru tacamuri si nu-i lipseste nici obisnuitul compartiment pentru sare de curatare. Asadar, are o buna compartimentare interioara, pentru organizarea optima a vaselor si pentru a te asigura ca reusesti sa speli suficient de multe deodata.

Desi nu are o clasa de eficienta cu plusuri, sta destul de bine atat la eficienta cat si la capitolul consum; are o clasa de eficienta energetica A. Aceeasi clasare a primit-o si in ceea ce priveste atat eficienta la spalare, cat si eficienta la uscare. Consumul este pe masura, unul mic: 1.05 kW si 12 litri de apa per ciclu de spalare. Masina de spalat vase Whirlpool ADP4738WH este prevazuta cu protectie in caz de inundatie, oprindu-se automat in caz de supraalimentare cu apa. De asemenea, prezinta un filtru de autocuratare.

Are un nivel de zgomot de 47 dB.

Whirlpool ADP4738WH este o masina de spalat vase standard, neincorporabila, cu un aspect clasic, de culoare alba si dimensiuni potrivite: 85 cm in inaltime, 59.7 cm in latime si 59.6 cm in adancime. Prezinta un afisaj cu un mic ecran cu LED, care indica timpul de spalare ramas; de asemenea, prezinta si un indicator pentru sare. Panoul de control este unul electronic, cu cateva butoane simplu de folosit.

Un model similar, ca alternativa, ar fi modelul Whirlpool ADP 6332WH, mult mai ieftin, cu o capacitate tot de 12 seturi, insa cu un numar de doar 5 programe si aceleasi tipuri de clasari la eficienta. Din punctul meu de vedere, ambele sunt la fel de convenabile si au cel mai bun raport calitate-pret de pe piata.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *