Masina de spalat vase 6th Sense Whirlpool ADP8693A++WH, 13 Seturi, 10 Programe, Clasa A++

Ca de fiecare data, scriu cu aceeasi placere maxima cand este vorba de o masina de spalat vase. Dar cand e in discutie un aparat electrocasnic atat de util si deja extrem de necesar in bucataria unei persoane ocupate si care atinge si performante care depasesc orice asteptare, cum e 6th Sense Whirlpool ADP8693A++WH, parca se mai intelege.

Whirlpool ADP8693A++WH are o capacitate de 13 seturi, destul de incapatoare daca stai sa te gandesti ca, de obicei, o masina de spalat vase are o capacitate de doar maxim 10-12 seturi. Dincolo de asta insa, are o clasa de eficienta energetica foarte buna: A++, care presupune un consum foarte redus (0.92 kW/ciclu de spalare, 11 litri de apa/ciclu). Sta foarte bine si la celelalate tipuri de eficienta, avand o clasa de eficienta la uscare A si o clasa de eficienta la spalare A.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Whirlpool ADP8693A++WH
Whirlpool ADP8693A++WH

Are un numar de 10 programe si alte functii / optiuni interesante, suficient de multe: program intensiv, program rapid (cu spalare la temperatura de 45 °C), program prespalare, program Bio/Eco (cu spalare la 50 °C), Dual Wash (doua tipuri de spalare deodata), Overight, Steam (spalare pe aburi – si asta-i o noutate, pe care o apreciez!), Zilnic, Multizone, Sani Rinse (sanitar / Antibacterian, care elimina 99,99 % dintre bacterii si igienizeaza in acelasi timp toate vasele, inclusiv paharele, care sunt cele mai predispuse la bacterii si microbi), spalare pahare. Permite, de asemenea, un tip de programare intarziata (1-24 ore), prin panoul de control electronic, cu un afisaj cu LED.

Are protectie in caz de inundatie si un sistem de uscare static. Este conceputa cu tehnologia tehnologie Al 6-lea Simt Power Clean, care ajusteaza ciclul de spalare in functie de nivelul de murdarie, optimizand consumul de resurse. Prezinta un compartiment special pentru sare de curatare si spalare. De asemenea, pe display-ul din panoul de control, are un indicator pentru sare, care afiseaza in caz de insuficienta aprovizionare cu sare speciala.

Este extrem de silentioasa, are un nivel de zgomot aproape insesizabil, de 42 decibeli. Alba, are un design simplu si modern, imi place cum arata bara de deschidere si panoul de control si are dimensiunile obisnuite ale unei masini de spalat vase standard: 85 cm in inaltime, 59.7 cm (aproape 60 cm) in latime si 59 cm in adancime.

As alege-o pentru performanta de care da dovada, pentru capacitatea mare, numarul de programe si optiuni utile, clasa de eficienta superioara si tehnologia revolutionara. Din pacate, pretul ramane singurul inconvenient, dar eu cred ca si-l merita.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *