Plita incorporabila Whirlpool AKM 226 IX

Pentru cei care v-ati hotarat ca doriti o bucatarie moderna, cu produse de calitate si ultraperformante, incorporabile, la preturi relativ bune si nu cu tehnologii avansate si materiale de lux care sa se simta si la buget, recomand sa incepeti cu o plita simpla, dar eficienta, care sa se incadreze simplu in cerinte, dar si in decor, pliindu-se pe mai multe stiluri de interioare: plita incorporabila Whirlpool AKM 226 IX, la un pret atragator (verifica aici pret actualizat).

Cu alimentare clasica, pe gaz, are, dupa cum ne-am obisnuit pana acum de la orice plita incorporabila, 4 ochiuri arzatoare (2 normale, unul mare si unul mic), cu o putere cuprinsa intre 1 kW si 3 kW. Este prevazuta cu un gratar peste arzatoare, cu un design special si destul de practic, grilajul permitand pozitionarea sigura a oalelor in momentul in care le tragi de pe un arzator. Are aprindere electrica, prin simpla apasare a unui buton, ceea ce o face simplu si comod de utilizat, in orice imprejurari, chiar si cand ai mainile ocupate, cum ni se intampla destul de adesea in bucatarie. Are siguranta proprie.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Plita incorporabila Whirlpool cu butoane de control in dreapta

Butoanele, in numar de 5, sunt pozitionate lateral, in partea dreapta, lucru pe care nu il apreciez foarte mult, pentru ca poate nu toata lumea e dreptace. Consider ca plitele incorporabile cu panoul de butoane asezat frontal sunt mult mai practice, desi poate e doar o fixatie proprie si alte persoane trec rapid cu vederea. De fapt, e chiar un lucru de ignorat daca e sa apreciem din nou raportat la pret.

Se aseamana cu plita incorporabila de la acelasi producator, modelul similar Whirlpool AKM 268 IX, depasind cu putin peste pretul celei de fata. Aceasta castiga doar prin cateva detalii in plus: estetica „Confort Plus” si faptul ca are supape de siguranta in caz de scurgeri de gaze.

De luat in seama pentru cei care nu pun pret pe… pret si pe cele cateva zeci de lei in plus sau in minus. Pentru ceilalti, cei care cautati simplitate si utilitate, fara detalii extra, puteti alege acest lucru prin achizitionarea modelului mai ieftin, adica cel de fata, Whirlpool AKM 226 IX.

Culoarea inox amplifica aspectul modern si placut, ceea ce o face usor si rapid de curatat si… de adaptat in orice spatiu si stil de mobilier. Aspectul cred ca satisface si cei mai pretentiosi clienti. In plus, imi place foarte mult cum sunt plasate ochiurile arzatoare si felul in care sunt amplasate pe plita. Ii confera astfel un aer si mai elegant.

Whirlpool AKM 226 IX cantareste doar 8 kg, masurand doar 4,1 cm inaltime, 58 cm latime si 51 cm adancime. Destul de ergonomica, de altfel, ca mai toate plitele incorporabile.

Specificatiile tehnice, manualul de utilizare si alte detalii importante se regasesc aici, pe pagina producatorului.

[sam_ad id=”16″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *