Plita incorporabila mixta Whirlpool AKM261IX, Gaz/Electrica 3 Arzatoare si o Zona Electrica Rapida Mare

In cazul in care tocmai ti-ai remobilat bucataria si ai ales calea aparatelor electrocasnice incorporabile, care, se stie, sunt mai scumpe decat cele traditionale, trebuie sa stii ca exista si modele mult mai ieftine si care, cel putin la aspect, seamana cu cele standard, fiind mai clasice. Ca, de exemplu, plita incorporabila mixta Whirlpool AKM261IX, disponibila acum la un pret foarte bun (verifica aici pret actualizat).

Fiind mixta, aceasta plita incorporabila iti ofera posibilitatea de a gati atat in mod standard, pe gaz, sau prin alimentare electrica, ceea ce o apropie din nou atat de plitele actuale, cat si de cele obisnuite. In plus, acest fapt te ajuta daca nu ai posibilitatea de alimentare la gaz in zona in care locuiesti, avand ca alternativa alimentarea electrica.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

whirlpool AKM261IX
whirlpool AKM261IX

Cu 4 ochiuri arzatoare (unul foarte mare, doua normale si unul mic), cu putere variind intre 1.5 kW, 1.65 kW si respectiv 3 kW, plita incorporabila mixta Whirlpool AKM261IX prezinta si gratare metalice din otel, negre, care protejeaza aceste arzatoare, mai putin arzatorul cel mare. Din cele 4 arzatoare, cel mare reprezinta si o zona electrica rapida, pentru a gati cat mai rapid si bine. In plus, acesta poate fi folosit si la incalzirea mancarii.

Cele 4 butoane obisnuite, rotative, sunt pozitionate lateral , pe partea dreapta. Aprinderea se realizeaza electric, prin apasarea butonului de pornire si rotirea butonului corespunzator arzatorului pe care dorim sa il aprindem. Acestea prezinta si siguranta proprie.

Cu carcasa metalica de culoarea inoxului mat, plita are un aspect modern si elegant si se curata usor. Butoanele si arzatoarele completeaza perfect designul Confort Plus, conceput astfel incat folosirea plitei sa fie cat mai simpla si rapida. Fiind un incorporabil, are dimensiuni pentru un astfel de aparat: 4.1 cm in inaltime, 58 cm in latime si 50 cm in adancime. Cantareste doar 9,5 kg.

Tot de la Whirlpool, ai o alternativa cam la acelasi pret, ba chiar putin mai ieftina, cam in acelasi design si culori, insa fara arzatorul mare cu zona electrica rapida: Whirlpool AKM 226 IX. Oricare dintre ele iti ofera cam aceleasi lucruri. Si merita alegerea, mai ales datorita calitatii oferite la un pret tentant.

[sam_ad id=”16″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *