Cuptor Incorporabil Negru Whirlpool AKP461NB

Un aparat la care nu prea avem ce comenta in contra este cuptorul incorporabil Whirlpool AKP461NB, un produs echipat cu Display LED mare, multe functii si fiind electric vine si cu o clasa de eficienta energetica ideala, fiind in clasa A. Pretul este oarecum in media altor produse similare, aproximativ 1350 lei (verifica aici pret actualizat).

Designul lui Whirlpool AKP 461 NB face parte din linia Genesis. Merge extrem de bine acel display cu butoane tactile in jos in centru, cu linia generala a produsului, cu sticla protejata in 3 straturi si manerul + butoanele, arata perfect; fie ca vrei sa realizezi contrast in bucatarie, fie ca vrei sa mergi pe o culoare inchisa a electrocasnicelor incorporabile. Dimensiunea este cea clasica, 59.5 x 59.5 cm si adancime de 56.4 cm, asadar se incorporeaza intr-un blat cu dimensiuni standard. In cazul in care vrei o alternativa la fel de buna pentru acest model, poti vizualiza acest Gorenje, care are culoarea inox si nu e pe negru complet.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Whirlpool AKP 461 NB vine cu butoane retractabile, iar un lucru important este faptul ca are usa protejata, asa numitul sistem de usa rece, datorita celor 3 straturi transferul termic este minim asa ca poti sta linistit langa cuptor cand acesta coace. E drept, un lucru pentru care e un plus acest lucru este si faptul ca este electric si se poate jongla mai bine si cu temperaturi, durata de coacere, totul fiind ma constant decat la modelele de cuptoare cu arzatoare pe gaz.

Dintre functiile cu care vine acest AKP 461 NB trebuie sa mentionez ca are incalzire rapida, functie de decongelare, functie de dospire, rumenire, grill-ul este suprafata mare si are treapa speciala pentru pizza. De asemenea vine si cu un program accesibil de mentinere a caldurii in cazul in care aveti nevoie de timp intre punerea preparatelor la cuptor si nu vreti sa se raceasca interiorul. De asemenea vine cu 3 tavi de coacere si gratar combi.

Vizualizarea este destul de mare, asadar combinat cu iluminarea interioara puteti vedea de afara cat mai au de stat preparatele la copt, extrem de util pentru a nu afecta echilibrul termic din interior atunci cand gatiti pentru prima data un preparat la cuptor si nu aveti siguranta retetei.

Manualul de utilizare al acestui cuptor incorporabil este disponibil aici iar aici aveti descrierea producatorului.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *