Whirlpool ARC2283

In cazul in care deja ai o lada frigorifica sau cauti un frigider mai degraba adresa unei familii mici sau varstnicilor, o varianta interesanta este frigiderul Whirlpool ARC2283.

ARC2283 este un frigider cu doua usi de inaltime medie, are 1.60 m si 54×60 centimetri pe laturi (lungime x adancime), astfel ca este destul de bun pentru a fi amplasat si in spatii mai putin generoase. Totusi, este de notat ca deschiderea standard ca in cazul majoritatii aparatelor frigorifice este pe dreapta, insa usile sunt reversibile, putand fi montat cum vrei tu in incapare. Nu are manere, astfel ca deschiderea se face direct dintre usi – ceea ce poate fi si un usor avansat, chiar daca nu asa stilat este foarte comod cum magnetii care tin frigiderul de usa sunt mai usor de manevrat in acest fel, forta fiind aplicata altfel.

Volumul net total este de 265 litri, impartit in 211 litri pentru unitatea de frigider si 54 litri pentru congelatorul din partea superioara. Clasa de eficienta a lui Whirlpool ARC2283 este A, avand un consum mediu anual de aproximativ 302 KW, ceea ce se traduce printr-o factura de 150 lei, daca am plati curentul anual ­čÖé

Congelatorul are doua rafturi, una mai generoasa, cea superioara fiind destul de mica. Unitatea de frigider totusi este destul de generoasa, are 4 rafturi care pot fi ajustabile(cea din partea inferioara insa de regula nu se muta) si compartiment pentru fructe si legume. Pe usa sunt dispuse alte 4 rafturi pentru sticle si borcane, care si ele se pot ajusta dupa nevoile fiecaruia, usa fiind prevazuta cu cateva suporturi in plus pentru rafturi.

Aparatul nu este foarte zgomotos, operand la un nivel de aproximativ 40 decibeli, cam ca si la alte frigidere sau combine frigorifice moderne, astfel ca indiferent de aspectul ei clasic este un aparat destul de modern cel putin in ceea ce priveste fabricatia ei. Are si o autonomie de 21 ore in cazul in care se intrerupe curentul, atata doar ca nu trebuie sa stati cu usa ei deschisa – autonomia se refera in cat timp ajunge la temperatura exterioara in cazul in care se intrerupe alimentarea cu energie electrica.

Una peste alta, eu consider acest model unul fie pentru utilizare individuala , fie pentru bunicute, si nu din rautate spun asta -> pentru ca ARC2283 nu e foarte mic insa pentru familii cu cel putin 2 componenti eu recomand o combina frigorifica, asta daca nu aveti lada frigorifica dedicata, caz in care se schimba datele problemei. ­čÖé La banutii astia merita oricum daca ai nevoie de el!

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *