Masina de spalat rufe verticala Whirlpool AWE 6616, Clasa A+

O masina de spalat rufe cu incarcare verticala si o capacitate de incarcare minima, dar eficienta si cu mullte alte specificatii concepute in sprijinul tau, este potrivita atat persoanelor singure, care locuiesc in locuinte cu spatii prea mici, cat si unor familii cu un numar mai mic de membri. O sugeste buna ar fi, de aceea, masina de spalat rufe Whirlpool AWE 6616, la un pret insa nu cu mult diferit de al masinilor de spalat rufe cu incarcare frontala si destul de performante (verifica aici pret actualizat).

Clasa de eficienta maxima cu un consum redus de resurse

Whirlpool AWE 6616 sta foarte bine la clasarea eficientei; are o clasa de eficienta energetica A+, o clasa de eficienta la spalare A si la centrifugare C, ceea ce inseamna ca nu consuma deloc mult, dimpotriva: 0.89 kwh si 55 litri de apa in program standard, 8454 litri de apa – consum mediu anual.

La o capacitate de incarcare minima, de 5 kg, are o viteza de centrifugare destul de mare, de 1100 rotatii pe minut, insa incearca sa nu o folosesti intotdeauna la valoarea maxima in aceasta privinta, pentru ca s-ar putea sa dauneze tesaturilor mai fine din rufele tale.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

O multitudine de programe

In rest, contrar opiniei generale cum ca masinile de spalat rufe cu incarcare verticala nu sunt si la fel de performante si nu dispun de foarte multe programe (ca si cum spatiul economisit la exterior ar fi si in detrimentul celui din interior), pot spune ca masina de spalat rufe Whirlpool AWE 6616 , pentru o masina de spalat cu incarcare verticala, iti sare in ajutor cu suficient de multe programe, poate chiar mai multe decat ai avea nevoie, daca e o masina de spalat rufe conceputa pentru persoane singure sau familii putin numeroase: program foarte rapid (15 minute), program prespalare, program pentru bumbac, program de spalare tesaturi din lana, program pentru rufe sintetice, program pentru consum redus de energie, program de clatire intensiva, program tip spalare manuala (pentru rufe cu eticheta „handwash only”/„numai spalare manuala”), program pentru rufe delicate.

Design clasic si zgomot redus

Whirlpool AWE 6616 nu este deloc o masina de spalat rufe galagioasa; dimpotriva, poti spune ca e chiar silentioasa, mai putin zgomotoasa si decat un aspirator, avand un nivel de zgomot la spalare de 59 dB(A) si la centrifugare de 74 dB(A).

In rest, destul de simpla, alba, o piesa clasica a acestui tip de masini de spalat rufe. Prezinta afisaj cu luminite LED si un panou de control usor de manevrat si folosit, in partea superioara, deasupra capacului de deschidere. Ca dimensiuni, masoara asadar 90 cm in inaltime, doar 40 cm in latime si 60 cm in adancime. Cantareste 58 kg.

Alternative?

Un model similar, dar mult mai ieftin si care poate atinge mai multe performante, chiar cu un consum mult mai redus (datorita tehnologiei Energy Saver), este Electrolux EWT1062TDW, cu o capacitate mai mare de incarcare (de 6 kg), dar o viteza de centrifugare maxima de 1000 rotatii pe minut si mult mai multe programe (inclusiv posibilitatea de programare intarziata). Aceasta este, asadar, mult mai convenabila fata de modelul de la Whirpool prezentat mai sus.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *