Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C61000 – Al Saselea Simt

Ca punct de reper principal, masina de spalat rufe Whiprlpool AWO/C61000 este parte a familiei de produse Whirlpool care beneficiaza de tehnologia Al Saselea Simt. Aceasta tehnologia a fost creata special pentru a eficientiza atat economic cat si calitativ comportamentul produselor. Masina de spalat are o capacitate moderata, fiind potrivita pentru o familie mica sau medie, are un consum redus de energie iar designul favorizeaza o manipulare usoara. Ca pret (verifica aici pret actualizat) se situeaza de asemenea undeva in categoria de mijloc avand in vedere functiile si caracteristicile detinute.

De la aceeasi firma, varianta putin mai puternica, Whirlpool AWO/C62012, vine cu un plus de putere la viteza de centrifugare, de 1200 RPM, cu tratament antimicrobian pentru garniturile masinii, un display mai bogat in informatii si o incarcare de 6.2 kg, totul pentru un pret nu cu mult mai mare, de aproximativ 1380 lei. Mai apropiata, este varianta imediat urmatoare, Whiprlpool AWO/C61200, cu exact aceleasi specificatii, insa o viteza de centrifugare de 1200 RPM la un pret de 1330 lei, care o ridica o treapta sub aspectul clasei de incadrare a eficientei de centrifugare.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Whiprlpool AWO/C61000 beneficiaza de tehnologia Al Saselea Simt dezvoltata de companie. Aceasta tehnologie asigura o spalare calitativ inalta prin ajustarea resurselor folosite si adaptarea permanenta la conditiile tesaturii si gradului de murdarie expus. Rezultatul astfel devine maxim gratie unui efort minim atat din punct de vedere energetic cat si al timpului si resurselor utilizate. Tot la capitolul functii, as mai adauga o varietate destul de bogata de programe de spalare, care include programe special adaptate pentru diverse feluri de tesaturi, cum ar fi sintetice, fine, bumbac, lana, program special pentru prespalare, in cazul hainelor foarte murdare, program de clatire intensiva, pentru tesaturi mai pretentioase, un program pentru consum energetic scazut, unul pentru programarea intarziata a masinii si unul pentru spalare rapida, cu un ciclu de 30 de minute. De asemenea, in ceea ce priveste siguranta, masina are detector special pentru spuma si protectie impotriva inundatiilor.

Caracteristicile tehnice sunt specifice unei masini de capacitate medie de 6 kg, potrivita pentru familii mici spre mijlocii cu 2 – 4 membrii. Dimensional, electrocasnicul are 81.5 cm inaltime, 59.5 cm latime, 57.3 adancime si un volum al tamburului de 46 l. Un punct de minus as acorda pentru clasa C de eficienta la centrifugare care atinge o viteza maxima de 1000 RPM, destul de mica in comparatie cu sarcina de incarcare admisa. Acest aspect este insa echilibrat printr-un consum foarte bun din punct de vedere energetic, de categorie A+ si A pentru consumul de apa.

Masina de spalat are un design simplu, clasica culoare alba, incarcare prin hubloul frontal iar utilitatea simpla este conferita de un singur buton rotativ care cuprinde toate cele 14 programe distincte pentru spalare. Afisajul de pe display este conceput pentru a indica temperatura aferenta programului selectat.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *