Whirlpool AWO/C62012 cu Al Saselea Simt

Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C62012, face parte din gama de masini cu tehnologia Al Saselea Simt, tehnologie care a fost constant imbunatatita si asigura o ajustare permanenta a resurselor folosite de masina in functie de tesatura si de gradul de murdarire al rufelor, oferind astfel rezultate de spalare mai bine, si ca mai toate masinile de spalat moderne si cu o economie de resurse. Cu un design imbunatatit ce confera un aspect compact si ergonomic, aceasta masina de spalat rufe de la Whirlpool ne ofera un spectru larg de programe si optiuni de o performanta inalta. Mai mult, ea poate spala aproape orice tip de tesatura cu adaptarea parametrilor in functie de tipul incarcaturii si cu economie de resurse la apa, energie, timp de 30% si chiar cu economie de detergent. Pretul la care se vinde este aproximativ 1399 Lei (verifica aici pret actualizat). Garantia este de 2 ani, cu posibilitatea de a fi extinsa intre 12-24luni iar livrarea la domiciliu se face gratuit.

Designul acestei masini este modern si ergonomic, ea este de culoare alba, incarcarea este de tip frontal, iar in partea de sus se gaseste un display Smart, destul de mare care face ca interactiunea si utilizarea acestei masini sa fie mai facila si mai placuta, eliminand grijile unei setari gresite. Dimensiunile acesteia sunt de 81.5cm in inaltime, 59.5 in latime si 57.3 in latime.

Cu o capacitate de incarcare de 6kg, aceasta masina este ideala pentru familiile mici sau medii, dar si pentru cei care doresc sa spele mai multe haine deodata.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Clasa de eficienta energetica este excelenta, deoarece aceasta este incadrata in categoria A+, deci, consuma mai putina energie decat modelele din clase de eficienta B sau C. Mai mult, clasa de eficienta la spalare este clasificata ca facand parte din categoria A si cea de eficienta la centrifugare face parte tot din categoria A. Viteza de centrifugare este de 1200 de rotatii pe minut, deci rufele vor fi stoarse foarte eficient, lucru care ne va ajuta sa uscam hainele mai rapid.

Cei de la Whirlpool, impreuna cu liderul in solutii antibacteriene Microban, au creat si un tratament special care ajuta la reducerea cresterii bacteriilor, a mirosurilor neplacute si a mucegaiului si i-au adaugat aceasta functie speciala in sertarul de detergent. Aceasta inovatie este dedicata in mod special partilor mai sensibile a masinilor de spalat si ea ne ajuta sa mentinem masina de spalat mai curata, mai proaspata si mai igienica pentru o durata de timp mai indelungata.

Programele de spalare a acestei masini sunt in numar de 13, iar printre cele mai importante se regasesc urmatoarele: Program Rapid de 30 minute, Program Prespalare, Program usor de calcat, Program spalare lana, Program consum redus energie, Program de clatire intensiva, Program Clean +, etc.
Reglarea la temperatura si viteza de centrifugare se pot face de catre utilizator. Ea mai detine si o functie de programare intarziata.

Tehnologia Al Saselea Simt cu care este prevazuta Whirlpool AWO/C62012, detine niste senzori inteligenti care recunosc tipul si marimea tesaturilor care urmeaza sa fie spalate, nivelul lor de murdarie, cantitatea de apa absorbita de catre acestea si temperatura apei. Apoi se regleaza automat resursele la tipul si dimensiunea incarcaturii, utilizand in cel mai eficient mod timpul, apa si energia. Intregul ciclul de spalare este atent monitorizat, asigurand o curatare perfecta pentru toate tipurile de tesaturi. Ca si rezultat, hainele sunt curatate foarte eficient, iar apa, timpul si energia sunt economisite cu pana la 30%.

Cu ajutorul acestei tehnologii unice pe care o detine masina de spalat Whirlpool AWO/C62012, vei avea parte de rezultate bune, economisind considerabil consumul de apa, energie si timp.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *