Masina de spalat rufe 6th Sense Whirlpool AWO/C51000 – o multitudine de programe si functii in ajutorul tau!

Pentru cei care va doriti o masina de spalat rufe traditionala, cu o capacitate obisnuita, de 5 kg, clasa de eficienta cu plus, consum redus, dar o multitudine de programe si functii Whirlpool AWO/C51000, cu 6th Sense, este o alegere buna, mai ales ca nu este nici foarte scumpa, avand un pret convenabil (verifica aici pret actualizat).

Whirlpool AWO/C51000 este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala, avand o viteza de centrifugare relativ buna, nu foarte mare: de 1000 de rotatii pe minut. Aceasta viteza o face mai putin zgomotoasa: 74 dB la stoarcere. Si clasa de eficienta la centrifugare este insa pe masura (nu foarte buna), de tip C, insa compenseaza prin celelalte.

Cu o clasa de eficienta energetica A+ si o clasa de eficienta la spalare A, are un consum destul de mic, pana la consum energetic la spalare de 0,85 Kwh si consum de apa 49 litri, conform specificatiilor tehnice vazute in cadrul magazinelor online.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Programe multe, functii moderne si utilizare usoara

Pe langa programe deja clasice, ca program rapid de 30 min., program de prespalare, program pentru spalare lana, prin balansare, program pentru bumbac, program pentru consum redus de energie (Super Eco), este prevazut si cu program de clatire intensiva, ideal pentru persoane alergice si copii, functia Clean Plus, pentru o curatare intensa, functia de oprire clatire, functia de recomandare la dozarea detergentului, functia de setare a nivelului de murdarie a hainelor, functia de functionare fara centrifugare, program special de spalare la temperaturi inalte (95°C), program pentru articole delicate/sintetice, program de spalare manuala, program de clatire si centrifugare intensiva, functie de centrifugare delicata, program Chrono 60/Zilnic 40 °C, program antibacterian, program lenjerie, program spalare manuala pentru lana.

Oricum, pe langa acestea – enumerate mai sus, mai este prevazuta si cu functia de programare intarziata, cu un buton selector de centrifugare, pentru functiile care presupun centrifugare, cu un sistem de detectare de spuma si de control al excesului de spuma, cu protectie impotriva scurgerilor de apa/Aquastop si siguranta pentru copii, sistem de ajustare a vitezei de centrifugare si reglare a temperaturii, si cu tehnologia Sixth Sense, datorita careia masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C51000 te ajuta sa economisesti cu pana la 30 % din timp, apa si energie, cu ajutorul senzorilor care ajusteaza consumul in functie de tipul si marimea incarcaturii. Mai mult, are si un sistem de distributie uniforma a incarcaturii. Inteligent, asadar…

Design cu afisaj LED, dimensiuni standard

Cu un afisaj cu ecran LCD, display-ul luminos cu LED expune informatii ce tin de timpul ramas al programelor setate si al nivelului de centrifugare ales, astfel incat tu sa stii oricand in ce etapa se afla spalarea rufelor tale.

La nivelul aspectului nu impresioneaza insa prin nimic; nu este Slim, dar se apropie de astfel de dimensiuni reduse: 81,5 cm in inaltime, 59,5 cm in latime si 57,3 cm in adancime. Cuva este realizata din duraprop, iar hubloul formeaza un unghi de deschidere de 172 grade. Sertarul pentru detergent este prevazut cu 3 compartimente, ca la majoritatea masinilor de spalat.

Un model asemanator, dar cu o capacitate de 6kg, 1200 de rotatii pe minut si o clasa de eficienta A ++, este masina de spalat rufe de la acelasi brand Whirlpool AWO/C62200, dar putin mai scumpa. Aceasta nu are insa atat de multe functii si programe.

Whirlpool AWO/C51000 e o masina de spalat rufe comuna la nivel de aspect si de specificatii tehnice, insa are tehnologii si sisteme moderne.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *