Masina de spalat rufe 6th Sense Whirlpool AWO/C52000, Clasa A+

Daca ai pur si simplu nevoie de o simpla masina de spalat rufe, dar foarte eficienta si utila, iti sugerez Whirlpool AWO/C52000, pentru ca ofera destul de multe la un pret destul de bun (verifica aici pret actualizat).

Spuneam mai sus ca este o masina de spalat rufe simpla, obisnuita deci; are, asadar, un tip de incarcare frontala, standard. Totodata, si capacitatea de incarcare este una obisnuita: 5 kg. Atinge o viteza de centrifugare de maxim 1000 de rotatii pe minut, destul de mare pentru o capacitate standard si pentru a oferi rezultate foarte bune.

Obtine insa rezultate garantate si datorita clasei de eficienta energetica foarte bune: A+ si clasei de eficienta la spalare A. Aceste clasificari presupun in acelasi timp si un consum foarte redus de resurse de baza: 0.85 kwh si 49 litri de apa in program standard. Este astfel o masina de spalat rufe economica si prietenoasa cu mediul inconjurator.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

In ceea ce priveste programele si functiile concepute sa te ajute in spalarea optima a rufelor tale, indiferent de tesatura lor, poti sa ai incredere, caci are suficient de multe, pliate pe cat mai multe nevoi: program rapid (de 30 de minute, la 30°C), program de prespalare, program usor de calcat, program de spalare manuala pentru lana, program de spalare manuala pentru lenjerie, program zilnic40 °C, program Eco pentru un consum redus de energie (pentru un plus de economie), program de clatire intensiva, program Clean +, pentru rufe mai murdare, program antibacterian pentru bumbac, pentru o mai buna igienizare a rufelor, program de spalare la 95°C, pentru eliminarea oricarui microb/bacterie, functie de oprire clatire, functie de recomandare la dozare detergent, functie fara centrifugare, functie pentru centrifugare intensiva, functie pentru centrifugare delicata, functie de evacuare, functie reset, posibilitate de programare intarziata.

Whirlpool AWO/C52000 este prevazuta cu un sistem de detectare spuma si tehnologia, proprie brandului, Al 6-lea Simt/6th Sense, care, ca si functia Fuzzy Logic, de la masinile de spalat ale altor branduri, isi ajusteaza parametrii de consum de curent electric, apa, detergent si… timp la cantitatea de rufe introdusa in cuva; mai exact, consuma doar atat cat este nevoie ca sa spele rufele introduse in cuva. Un mod inteligent de a spala si mult mai economic.

Alba, arata destul de clasic, insa se distinge printr-un afisaj cu ecran de tip LCD mare, care afiseaza informatii despre programul setat sau ciclul de spalare in desfasurare, precum: timpul ramas, etapa de spalare, nivelul de centrifugare. De dimensiuni obisnuite pentru o masina de spalat rufe conventionala, masoara 81.5 cm in inaltime, 59.5 cm in latime si 57.3 cm in adancime.

Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C52000 este potrivita oricaror persoane care isi doresc o masina de spalat pentru strictul necesar, dar eficienta si sa se plieze cat mai multor tipuri de haine. Este de recomandat insa si familiilor mai putin numeroase, pentru ca poate indeplini o varietate de nevoi in ceea ce priveste curatarea rufelor tale – numai programele multiple si consumul redus sunt deja 2 avantaje importante.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *