Masina de Spalat Rufe 6th Sense Whirlpool AWO/C52200, Clasa A+, Al 6-lea Simt

Masinile de spalat rufe sunt aliatele noastre de nadejde, chiar daca in ultima vreme nu mai realizam importanta lor deosebita. Ca sa fii sigur de masina ta de spalat, alege una de la un producator renumit in domeniu si cu destule programe, ca sa faca fata oricaror tipuri de rufe. Totodata, trebuie sa faca fata si in cazul cheltuielilor la resursele de baza, mai ales in ceea ce priveste consumul de curent electric si apa. Evident, trebuie sa aiba un pret decent, pe masura a ceea ce ofera. Daca nu ai o familie mare, e potrivita si un model cu o capacitate de incarcare standard, cum ar fi Whirlpool AWO/C52200, la un pret convenabil (verifica aici pret actualizat).

Capacitate 5 kg, viteza de centrifugare 1200 rotatii/minut; clasa de eficienta energetica A+

Whirlpool AWO/C52200 este o masina de spalat rufe standard, cu incarcare frontala si cu o capacitate de pana la 5 kg de rufe. Viteza de centrifugare este de maxim 1200 rotatii pe minut; as zice cam mare in raport cu capacitatea de incarcare. Nu e nevoie de o viteza prea mare de centrifugare, caci anumitor tesaturi poate dauna; e bine sa o folosesti la valoare maxima doar in cazul materialelor foarte groase sau a articolelor de tipul paturilor, plapumilor etc. Clasa de eficienta energetica este A+, ceea ce se traduce intr-un consum mai redus de curent electric si apa, mai ales, fata de modelele fara aceasta clasificare. Desigur, cele cu mai multe plusuri economisesc si mai mult.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice complete aici[/box]

Masina de spalat rufe 6th Sense Whirlpool AWO/C52200

Programe, tehnologii si sisteme diverse si economice

Nu sta rau nici in ceea ce priveste programele, destul de numeroase si diverse; dispune, asadar, de: program rapid (de 30 de minute); program de prespalare; program pentru tesaturi din lana; program usor de calcat; program pentru consum redus energie; program de clatire intensiva, pentru persanele alergice la solutiile de curatare si detergenti, dar si pentru rufele copiilor, batranilor sau bolnavilor, mai sensibili si program Clean+.

Programul Clean+ e ste mai mult decat un program special, este o tehnologie Whirpool, un ciclu de spalare multifazic care, combinat cu o solutie de curatare sau detergent special pentru indepartarea petelor, optimizeaza performanta si poate oferi rezultate imbunatatite de spalare. Obtine astfel de performante optime si la temperaturi joase si poate reuși sa indeparteze si petele mai dificile. Obtii, totodata, datorita acestui program, economii de pana la 40% la energia electrica (diferenta de consum de energie se obtine intre ciclul de spalare a tesaturilor din bumbac la 60°C, respectiv la 40°C).

Dispune, de asemenea, de sistem de detectare a spumei și de tehnologia proprie Whirpool, Al 6-lea Simț/6th Sense – sistemul Whirpool de ajustare a consumului de resurse la cantitatea de rufe din cuva. Adica, masina ta de spalat va consuma exact atata apa si curent electric cat va avea nevoie pentru hainele introduse la spalat, chiar daca acestea nu vor completa cuva pana la valoarea maxima de incarcare, de 5 kg. Aceasta economie nu se realizeaza facandu-se compromisuri in ceea ce priveste rezultatele. Obtii rezultate excelente, asadar, dar cu un consum mic si economii semnificative. Aceasta tehnologie garanteaza grija si rezultate perfecte pentru rufele tale, alaturi de clasa A la spalare, pentru toate materialele.

Tehnologia proprie Whirpool Al 6-lea Simț/6th Sense

Tehnologia Whirpool Al 6-lea Simț/6th Sense este conceputa in baza unui senzor, care detecteaza dimensiunile exacte ale incarcaturii inainte de pornirea ciclului si adapteaza cantitatea de apa la marimea exacta a incarcaturii.

Astfel, datorita acestei tehnologii, masina de spalat rufe  Whirlpool AWO/C52200 poate spala orice tip de tesatura cu adaptarea parametrilor in functie de tipul incarcaturii si cu economie de resurse de pana la 30%.

Design simplu, ecran LCD cu setari simple

In rest, acest model de masina de spalat rufe este unul obisnuit, cu un design destul de simplu si comun. Din pacate, desi nu are o incarcare de capacitate peste standard, nu e o masina de tip Slim/ingusta; masoara 85 cm in inaltime, 59.5 cm in latime si 52 cm in latime. De culoare alba, se remarca printr-un ecran mare de tip LCD, in partea dreapta sus, in panoul de comanda, cu butoane simple. Ecranul afiseaza informatii in legatura cu ciclul de spalare selectat, precum etapa de spalare, timpul ramas din programul selectat, precum si viteza de centrifugare pentru care ai optat. Asta pentru ca are un selector de centrifugare, care iti permite sa alegi valoarea vitezei de centrifugare, in functie de tipul de rufe pe care vrei sa le speli.

Concluzii

Pentru ca e disponibila la un pret convenabil, pentru programele variate, clasa de eficienta energetica foarte buna si tehnologia Al 6-lea Simț/6th Sense, care promite economii in ceea ce priveste resursele de baza (curent electric, apa, detergent), masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C52200 este o masina de spalat care merita achizitionarea. Datorita imbunatatirii tehnologiei Al 6lea Simt si display-ului inteligent, interactiunea si utilizarea acestei masini este mult mai facila si mai placuta, eliminand grijile unei setari gresite. De asemenea, spala orice tip de tesatura cu adaptarea parametrilor in functie de tipul incarcaturii si cu economie de resurse: apa, energie si timp in proportie de 30%, promitand chiar si economie de detergent. Astfel, investitia in ea se va amortiza rapid.

Fisa produsului impreuna cu specificatiile tehnice complete de la producator poate fi accesata pe aceasta pagina, unde vei regasi si manualul de utilizare.

Model asemanator, la fel de convenabil si economic

Un model asemanator, la fel de convenabil, tot de 5 kg capacitate de incarcare, ar mai fi si masina de spalat rufe Indesit IWSE51051CECO, tot cu clasa de eficienta A+, functii, programe, sisteme si tehnologii eficiente.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *