Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C60100, 1000 RPM, 6 kg

Whirlpool AWO/C60100 este o masina de spalat rufe clasica, cu incarcare frontala, dar de utilitate maxima. De apreciat este faptul ca are o clasa de eficienta energetica A+ +, fiind astfel economica, cu un consum redus; are un consum in program standard de 0,78 kwh. Mai mult, are o clasa de eficienta la spalare A, cu un consum in program standard de 49 litri de apa. Poti sa verifici pretul si stocul aici.

Are o viteza de centrifugare de 1000 de rotatii pe minut, destul de buna, insa consider ca ar fi fost cu mult mai eficienta daca ar fi avut o viteza chiar mai mare. Nu este insa tocmai un dezavantaj acest lucru. Eu zic ca isi face totusi treaba destul de bine chiar si cu aceasta viteza, una obisnuita, de fapt. Este destul de silentioasa, tocmai pentru ca si viteza de centrifugare este destul de moderata; are un nivel de zgomot la centrifugare de 74 dB si un nivel de zgomot la spalare de 59 dB.

Are un numar de 18 programe: program rapid de 30 de minute, program de prespalare, program pentru tesaturi din bumbac, program de spalare special pentru rufe din lana, program pentru consum redus de energie, program de spalare manuala, program de clatire intensiva, program pentru o usoara calcare ulterioara, program pentru o programare intarziata etc. Pe langa aceste programe, de baza deja pentru orice masina de spalat rufe, mai are si diferite alte functii deosebit de utile: sistem de echilibrare a incarcaturii, selector de centrifugare, sistem de detectare spuma, functie de reset.

Este prevazuta cu un afisaj cu display cu LED; transmite semnale luminoase prin aprinderea beculetelor, oferind informatii cum ar fi cele ce tin de etapa de spalare si nivelul de centrifugare. Alba, masoara 85 cm in inaltime, 59.5 cm in latime si 57.5 cm in adancime.

Un model asemanator, dar mult mai performant, gasesti in masina de spalat rufe de la acelasi brand Whirlpool AWO/C51000. Cu putin mai scumpa, aceasta din urma are o multitudine de functii si programe, inclusiv Sixth Sense, fiind mult mai utila, are un afisaj de tip LCD, insa are o clasa de eficienta energetica cu doar un + (A+), o capacitate de incarcare de doar 5 kg si tot 1000 de rotatii pe minut. Una peste alta, eu zic ca achizitionand-o pe oricare dintre ele, tot cam acolo ajungi.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *