Mașină de spălat rufe Whirlpool AWO/C6314 – 6 kg, Tehnologie al Șaselea Simț

Când vine vorba de mașinile de spălat rufe, cele de la Whirlpool sunt printre preferatele noastre, grație mai ales introducerii tehnologiei Al Șaselea Simț, dar și pentru fiabilitatea pe care această marcă a demonstrat-o în atâta timp. Sigur, există mașini de spălat Whirlpool vârf de gamă și există mașini de spălat populare, dar în cele din urmă tehnologia care ajunge pe modelele de top la început, în cele din urmă este disponibilă și pe mașinile de spălat ceva mai ieftine.

Mașină de spălat rufe ieftină cu tehnologii moderne și capacitate de încărcare 6 kilograme

Și același lucru este valabil și pentru mașina de spălat Whirlpool AWO/C6314, un model cu tehnologie Sixt Sense Colours, capacitate de încărcare de 6 kilograme (ideal pentru familiile de până în 2-3 persoane) și clasa cea mai ridicată de eficiență energetică din prezent – A+++, ceea ce va face economii însemnate la factura de electricitate în cazul în care înlocuiești mașina de spălat cu un model mai vechi.
Iar dacă faci acest lucru, nu uita de campania eMAG buy-back prin care se ridică mașina veche de spălat la livrare și primești în schimb vouchere valorice – ai toate detaliile aici.

Chiar dacă prețul acestei mașini de spălat rufe este destul de fluctuant, fiind mai mereu în oferte interesante, credem că prețul acestuia în general este echilibrat – 👉 verifică aici preț și disponibilitate.

Design clasic Whirlpool cu ecran LED și programare ușoară

Whirlpool AWO/C6314 este o mașină de spălat destul de simplă, care vine cu designul clasic Whirlpool din ultimii ani. Este o mașină de spălat rufe cu încărcare frontală, care se remarcă prin prezența unui ecran LED care pare de dimensiuni mari, dar care în cele din urmă nu afișează cine știe ce informații. Sigur, este prezent timpul rămas de funcționare și te va ajuta foarte mult când vei dori să realizezi o programare întârziată de pornire a ciclului de spălat.

În rest, mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C6314 este complet albă, are o adâncime de 52 centimentri – deci nu este neapărat încadrată în clasa slim, dar nici nu ocupă mult spațiu, iar dimensiunile pe înălțime sunt cele standard de 84.5 cm, respectiv 59.5 cm pe lungime.

Multele luminițe prezente în jurul panoului de comandă în schimb te vor face să programezi ciclurile de spălare (și nu sunt puține) extrem de ușor și intuitiv. Iar dacă nu te descurci din prima, cu siguranță din câteva încercări vei descoperi fiecare funcționalitate, chiar dacă va trebui să arunci o privire și prin manualul de instrucțiuni cu care vine această mașină de spălat rufe eficientă.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C6314 pe lângă eficiență energetică se poate lăuda și cu eficiență la spălare, având un consum mic de apă pe programele eco. În plus, viteza de centrifugare maximă este una foarte bună pentru a avea un balans între eficiență și protecție a țesătorulor.

Această mașină de spălat nu este neapărat printre cele mai silențioase, dar totuși la centrifugare, prin nivelul maxim de zgomot de 75 decibeli stă mai bine decât modele mai premium. Nivelul de zgomot la spălare este unul mediocru, de 59 decibeli.

18 programe de spălare diferite disponibile

Unde mai impresionează această mașină de spălat rufe Whirlpool este la numărul de programe de spălare și la disponibilitatea unui program de spălare cu durată foarte mică – de 15 minute. Sigur, acest program doar clătește cu detergent rufele în apă rece, dar cu o centrifugare în plus, pentru haine transpirate dar nu murdare s-ar putea să fie suficient.

Aminteam mai spus și de capacitatea excelentă a panoului de comandă de a programa această mașină de spălat – ei bine, poți selecta viteza de centrifugare și personaliza suplimentar programele de spălare pentru a ajunge fix la rezultatele dorite, funcție de cât de murdare sunt hainele sau ce tip de țesătură au acestea.

Mașină de spălat rufe cu raport foarte bun preț/specificații

În altă ordine de idei, Whirlpool AWO/C6314 este o mașină de spălat foarte bună pentru familiile la început de drum sau pentru cei care locuiesc singuri. Sigur, nu este nici slim și nici nu are cele mai noi tehnologii Whirlpool, dar prețul este unul foarte echilibrat în raport cu ce oferă.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *