Masina de spalat rufe 6th Sense Whirlpool AWOC70120, 1200 RPM, 7 Kg, A++

Daca ai o famile destul de mare si vrei sa iti schimbi cat mai curand masina de spalat rufe, eu iti sugerez un model peste care am dat recent: 6th Sense Whirlpool AWOC70120, cu multiple beneficii, la un pret convenabil (verifica aici pret actualizat).

Capacitate de incarcare 7 kg, viteza de centrfugare 1200 rotatii/minut

Whirlpool AWOC70120 e o masina de spalat rufe obisnuita, cu incarcare frontala, dar cu o capacitate de incarcare foarte buna, de pana la 7 kg, astfel incat nu mai esti nevoit(a) sa speli des, putand introduce la spalat deodata toate rufele familiei. Viteza de centrifugare are o valoare maxima obisnuita, atingand pana la 1200 de rotatii pe minut, insa eu consider ca e suficient si atat pentru ca nu e recomandat sa folosesti valori prea mari la viteza de rotatie intrucat ar putea dauna tesaturilor rufelor tale, mai ales celor delicate.

Consum redus prin tehnologia proprie Al 6-lea Simt / 6th Sense si o Clasa de eficienta energetica A++

In plus, printre lucrurile pe care le mai promite aceasta masina de spalat rufe se numara si clasa de eficienta energetica cu mai multe plusuri peste A, fiind vorba de A++, care asigura un consum extrem de redus de curent electric si, implicit, si de alte resurse precum apa, detergent, timp si, prin urmare, bani.

Pentru economie, este conceputa cu tehnologia proprie, Al 6-lea Simt/6th Sense.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Tot datorita tehnologiei Al 6-lea Simt, vei avea parte de economii semnificative de resurse, conform principiului sub care a fost conceputa: „simte, adapteaza, controleaza”. Aceasta tehnologie se bazeaza pe un sistem de senzori care detecteaza dimensiunile si cantitatea exacte ale incarcaturii inainte de pornirea programului selectat de spalare. Acest senzor adapteaza astfel cantitatea de apa ce urmeaza a fi consumata la marimea exacta a incarcaturii. In final, acest sistem inovator controleaza intregul ciclu de spalare, adaptand timpul si energia necesare spalarii incarcaturii de rufe. Prin urmare, ai parte de economie pe toate planurile.

Tehnologia specifica Clean +, pentru un plus de economisire a resurselor de apa si curent electric

Pentru optimizarea rezultatelor cu un consum cat mai redus, a fost conceputa si tehnologia Clean +, de care mai dispune masina de spalat rufe 6th Sense Whirlpool AWOC70120. Aceasta reprezinta un ciclu special care, in cazul folosirii in combinatie cu un aditiv special impotriva petelor, optimizeaza spalarea si te ajuta sa obtii rezultate perfecte de fiecare data, cu un consum cat mai redus si un cost minim. Obtine performante mari inclusiv in cazul folosirii de apa la temperaturi joase, indepartand pete dificile chiar si in astfel de conditii de economie. Cu acest sistem de spalare reusesti sa economisesti pana la 40 % din energia electrica (diferenta calculata la consum de energie electrica in ciclu de spalare pentru bumbac la 60°C, respectiv la 40°C).

Numar suficient de programe utile

Masina de spalat rufe Whirlpool AWOC70120 este dotata si cu un numar suficient de programe utile si variate: program rapid (de 15 minute), pentru haine nu foarte murdare, program de prespalare, program Super Eco, pentru un plus de economie, program special pentru rufe din bumbac, program pentru tesaturi din lana, program pentru clatire intensiva, program pentru rufe delicate (perdele, matase, dantela). Pe langa aceste programe, prezinta si un sistem de detectare spuma, in caz de supradozare accidentala cu detergent.

Masina de spalat rufe 6th Sense Whirlpool AWOC70120, 1200 RPM, 7 Kg, A++

Dimensiuni si nivel de zgomot

Nu e o masina foarte zgomotoasa, avand un nivel de zgomot la centrifugare de 75 dB si un nivel de zgomot la spalare de 59 dB. Din pacate, nu e o masina de spalat de tip Slim / ingusta, insa nu are nici dimensiuni prea mari: 84.5 cm in inaltime, 59.5 cm in latime si 57.5 cm in adancime. Ocupa spatiu cat o masina standard, obisnuita, asadar. Cantareste insa destul: 72 kg, avand in vedere ca are o capacitate de incarcare de 7 kg.

Arata clasic, fiind alba, simpla, insa imi place ca are un hublou mare. Singurul aspect modern prin care se remarca este afisajul electronic cu ecran LCD mare, din panoul de comanda, util pentru afisarea informatiilor ce tin de programul selectat: timp, etapa de spalare etc.

Concluzii

Una peste alta, desi e clasica la aspect si nu se remarca prin prea multe la nivel exterior, este o masina valoroasa si capabila prin programele sale, dar, mai ales, prin tehnologiile cu care este dotata, create special pentru a te face sa economisesti orice resursa, inclusiv timp. la o capacitate atat de mare, de 7 kg, iti asigura spalatul si curatarea rufelor intregii familii cu un minim de efort.

Alternative

O masina de spalat rufe tot de 7 kg, care sa depaseasca gradul de eficienta si tehnologiile inovatoare promise de modelul descris mai sus, ar mai fi Bosch WAE24467BY. Despre masinile de spalat Whirpool in general, precum si despre tehnologiile si sistemele specifice acestui brand, poti citi intr-un articol special aici.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *