Whirlpool AWO/D 3100 – masina de spalat foarte simpla dar eficienta

Cea mai ieftina masina de spalat, care cat de cat vine de la un brand cunoscut, din oferta magazinelor online este Whirlpool AWO/D 3100, o masina de spalat extrem de simpla, cu un design la fel de simplu si care pare ramas in urma cu cativa ani fata de masinile de spalat ale concurentei. Probabil de aceea mai mereu este la oferta, fiind la reducere cu vreo 250 lei. (verifica pret actualizat).

Capacitatea de incarcare a masinii de spalat este de 5 kilograme de rufe iar hubloul are o deschidere destul de buna, de 172 grade iar dimensiunea acestuia este de 30 centimetri.

Dimensiunile totale ale masinii de spalat Whirlpool AWO/D 3100 sunt de 84.5 cm x 59.5 centimetri (inaltime x lungime) si o adancime de 54.5 centimetri. Foarte proasta dimensiunea la inaltime, pentru ca daca vrei sa o incorporezi dimensiunile standard sunt de 80 centimetri. Consider ca puteau sa faca mai mica cu cel putin 5 centimetri pe fiecare latura la aceasta capacitate de incarcare.

Bun, prin faptul ca masina de spalat este simpla, nu vreau sa credeti ca este una proasta – atata tot ca la acesti bani se poate achizitiona una care poate va fi mai aproape de nevoile tale.

Whirlpool AWO/D 3100 are totusi clase de eficienta foarte bune, avand clasa de eficienta la energetica A+, spalare A si centrifugare B. Aceste clase au fost obtinute avand in vedere consumul de doar 0.85 kwh si 44 litri de apa la un ciclu de spalare si prin faptul ca viteza de rotatie la centrifugare este destul de mare, de 1000 rpm.

Sta destul de bine la nivelul de zgomot in timpul spalarii, de 58 decibeli insa este cam zgomotoasa la centrifugare, cu nivelul de zgomot la 75 decibeli, cam cat un aspirator de mare capacitate, mai vechi.

Ca si numar de programe, are 18 programe standard iar programul de spalare rapida are o durata de 30 minute, in media masinilor de spalat.

Cine si-ar cumpara un Whirlpool AWO/D 3100?

Daca esti o persoana care doreste simplitate, aceasta masina de spalat este pentru tine. Poate consideri ca tehnologia noua poate aduce alte elemente care s-ar putea strica, ceea ce poate fi adevarat. Totusi, consider ca masina de spalat putea fi mai ieftina tocmai din acest caz, dar poate isi dovedeste fiabilitatea in timp.

One thought on “Whirlpool AWO/D 3100 – masina de spalat foarte simpla dar eficienta

  • 13 octombrie 2015 la 18:53
    Permalink

    AWO/D 3100 este proasta la puțin timp după ce a ieșit din garanție nu mai funcționează centrifugarea când merge când nu merge am verificat tot ce se poate verifica și nu sa găsit nimic defect

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *