Masina de spalat rufe Whirlpool AWOD5120, 5 kg, Clasa A+

In cazul in care ai nevoie de o masina de spalat rufe simpla, clasica, dar foarte eficienta si la care sa primeze caracteristicile obisnuite, necesare unei bune spalari, si daca nu ai o familie numeroasa sau locuiesti singur(a) si, automat, nu ai foarte multe rufe de spalat, iti recomand sa tragi o privire asupra modelului Whirlpool AWOD5120, care, poate datorita simplitatii, este disponibila la un pret foarte bun (verifica aici pret actualizat), avand in vedere ca vine de la un brand foarte cunoscut in materie de masini de spalat rufe.

Masina de spalat rufe Whirlpool AWOD5120 are o capacitate de incarcare obisnuita pentru o masina de spalat standard: maxim 5 kg. De aceea, este recomandata persoanelor care nu au de spalat cantitati mari de rufe. Viteza de centrifugare este insa foarte mare, putand atinge maxim 1200 de rotatii pe minut – foarte mult, pentru o capacitate de incarcare obisnuita.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Whirlpool AWOD5120 este insa, inainte de toate, o masina de spalat rufe foarte eficienta, lucru care implica si un consum foarte redus de energie electrica si de apa, caci are o clasa de eficienta energetica A+, o clasa de eficienta la spalare A si o clasa de eficienta la centrifugare C. Consuma, prin urmare, doar 0.85 kwh si 44 litri de apa in program standard.

Un alt lucru important la aceasta masina de spalat, ca, de altfel, si la alte masini de spalat rufe, il reprezinta programele de spalare, care, pentru o masina simpla cum se anunta Whirlpool AWOD5120, are un numar foarte mare de programe, unele standard, altele mai inovatoare, dar foarte utile, care sa se plieze pe orice nevoie a ta: program rapid (30 minute) pentru rufele mai putin murdare, program de spalare lana, program pentru bumbac, program pentru centrifugare intensiva (insa nu ti-l recomand decat daca ai rufele foarte murdare sau doar pentru rufe groase, pentru ca o viteza foarte mare de centrifugare poate dauna tesaturilor din rufele tale), program pentru clatire intensiva, program de spalare manuala, program pentru rufe delicate etc.

Pe langa aceste programe, prezinta si o serie de alte functii si sisteme importante: sistem de detectare spuma, protectie impotriva inundatiilor, functie reset / pentru resetarea programului. Ca zgomot produs, pot spune ca este cam la fel de silentioasa ca si alte masini de spalat rufe obisnuite de pe piata, cu un nivel de zgomot la centrifugare de 75 dB.

In rest, si la aspect, este destul de clasica: alba, cu un volum al tamburului de 44 litri si, totusi, desi nu este Slim (ingusta), se apropie, ca dimensiuni, de o astfel de masina de spalat rufe; masoara 82 cm in inaltime, 57.3 cm in latime si doar 54 cm in adancime. Nici usa de deschidere a hubloului nu formeaza un unghi obisnuit, cum intalnim de obicei la toate masinile de spalat, ci de doar 172 grade – de luat in seama daca vrei sa o amplasezi undeva unde usa se afla in vecinatatea vreunui perete. Acest unghi de deschidere a hubloului iti permite astfel sa o amplasezi si in astfel de locuri mai stramte. Prezinta un tip de afisaj pe baza de luminite cu LED, pentru a-ti indica etapa de spalare si timpul ramas.

O recomand pentru numarul suficient de mare de programe, pentru clasa de eficienta cu plus, pentru ca nu consuma mult si atinge totusi performante mari. In plus, este chiar foarte ieftina pentru ceea ce poate, iar daca nu ai nevoie de un astfel de aparat cu o capacitate prea mare, ar fi alegerea perfecta.

Un model similar este si Whirlpool AWO/C60100, care are o capacitate de incarcare de maxim 6 kg si o viteza de centrifugare maxima de 1000 rotatii pe minut, cu o clasa de eficienta A++. In rest, aproape identica, doar putin mai scumpa, insa tot la un pret tentant.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *