Masina de spalat rufe 6th Sense / Al 6-lea Simt Whirlpool AWOE91402, 9 kg, Clasa A++

Obisnuiam sa cred ca o masina de spalat rufe poate atinge o capacitate maxima de incarcare de cel mult 8 kg. Dar se pare ca m-am inselat, caci tehnologia si inovatia in domeniul electrocasnicelor evolueaza intr-un mod galopant, asa ca… iata-ma astazi prezentand o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de maxim… 9 kg: Whirlpool AWOE91402. Bineinteles, ceea ce-ti promite depaseste si alte asteptari, iar, din pacate, pretul se reflecta in acestea, fiind destul de scumpa (verifica aici pret actualizat).

Incarcare frontala, 6th Sense si capacitate enorma de spalare

Cu incarcare frontala, masina de spalat rufe Whirlpool AWOE91402 cu tehnologia 6th Sense nu numai ca are o capacitate maxima de incarcare mai rar intalnita (de 9 kg), dar are si o viteza de centrifugare pe masura, care poate atinge valoarea maxima de 1400 de rotatii pe minut. La asa volum, asa viteza si, implicit, o spalare rapida si o stoarcere profi, care iti lasa rufele aproape uscate. Nu iti recomand insa sa te folosesti de viteza sa de centrifugare maxima, pentru ca poate dauna in timp tesaturilor din rufele tale, din cauza faptului ca actioneaza dur asupra fibrelor. Viteza maxima de centrifugare o poti folosi din cand in cand pentru rufele care sunt mai groase gen paturi.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Clase ridicate de eficienta

La valori maxime de genul celor discutate mai sus, Whirlpool AWOE91402 nu putea sa aiba decat o clasa de eficienta tot… maxima; a primit, asadar clasa de eficienta energetica A++, ceea ce implica, in ciuda faptului ca poate spala foarte multe rufe deodata, un consum foarte redus, aproape insesizabil, de curent electric si apa.

Multe programe de spalare

Programul rapid dureaza 15 minute cu apa calduta

Pentru rezultate exceptionale insa, nu sunt de ajuns doar caracteristicile de mai sus, ci si seria de programe cat mai diverse de care dispune si aceasta masina de spalat rufe, pliate pe nevoile tale cat mai diferite: program rapid (de 15 minute), program de prespalare, program de spalare lana, program pentru rufe sintetice, program pentru rufe din bumbac, program pentru protejarea rufelor colorate, program Mix (pentru amestecul rufelor de culori si tesaturi diferite), program pentru rufe delicate, program pentru clatire intensiva, program tip spalare manuala.

Pe langa aceste programe numeroase, prezinta si un sistem de siguranta impotriva accesului copiilor, o tehnologie avansata proprie aparatelor electrocasnice de la Whirpool, 6th Sense / Al 6-lea Simt, care determina masina de spalat sa isi ajusteze resursele in functie de tipul de incarcare, astfel incat sa obtina rezultate maxime cu un minim de consum. De asemenea, tot pentru economie, dar de data aceasta a detergentului si solutiilor de curatare, Whirlpool AWOE91402 prezinta un sistem de recomandare pentru dozarea corecta a detergentului. Pentru ca detergentul este, de obicei, supradozat si se pierde mult la o singura dozare, acum masina de spalat Whirlpool AWOE91402, si datorita tehnologiei Al 6-lea Simt/6th Sense, iti sugereaza exact cat detergent sa utilizezi, in functie de cantitatea de rufe introdusa in cuva. Economisesti astfel si detergent si, implicit, bani. Dar cu rufe spalate foarte bine cu o cantitate de detergent potrivita, bine calculata si dozata.

Chiar daca e mare, nu e zgomotoasa

Nici la nivelul zgomotului pe care il produce in timpul functionarii nu sta rau, fiind destul de silentioasa: are un nivel de zgomot la spalare de 59 dB si un nivel de zgomot la centrifugare de 79 dB.

Design modern

Whirlpool AWOE91402 este diferita si la aspect de restul masinilor de spalat rufe. Alba, are un hublou dintr-o singura piesa, fara rama, cu geam fumuriu, elegant si modern. De asemenea, prezinta si un afisaj cu ecran tip LCD, foarte mare, care sa iti indice toate setarile inteligente pentru care optezi pentru spalarea rufelor tale. Dimensiunile sale sunt cele intalnite si la masinile de spalat rufe conventionale: 85 cm in inaltime, 59.5 cm in latime si 60 cm in adancime.

Pentru cei care spalati des cantitati mari de rufe, pentru familii numeroase, recomand masina de spalat rufe Whirlpool AWOE91402, pentru ca este economica, este prevazuta cu sisteme inteligente si ofera rezultate de exceptie, cu multe plusuri, ca si clasarea de eficienta pe care a primit-o.

Pentru cei care nu aveti nevoie de atat de multe de la o masina de spalat, dar doriti sa fie prevazuta cu sisteme cel putin la fel de inteligente precum cele de mai sus, recomand o masina asemanatoare, din aceeasi serie, cu 6th Sense / Al 6-lea Simt, dar mai clasica la aspect si cu o capacitate de incarcare standard, de 5 kg, cu o viteza de centrifugare de maxim 1000 de rotatii pe minut si o clasa A+: modelul Whirlpool AWO/C51000 – o masina de spalat rufe ideala pentru familii mai putin numeroase sau pentru persoane care locuiesc singure si nu au de spalat cantitati mari de rufe periodic. Aceasta este disponibila la aproape jumatate din pretul masinii de spalat rufe Whirlpool AWOE91402, prezentata mai sus.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *