Whirlpool AWS 61012 – Masina de spalat rufe SLIM 6th Sense

Pentru o familie, mai ales daca are si mai mult de 3 membri, masina de spalat rufe devine un aparat electrocasnic de baza, poate cel mai important din casa, dupa aragaz si frigider. Recomand in acest caz una de la un producator bun, care promite economii; de asemenea, trebuie sa aiba o capacitate de incarcare peste standard, ca sa nu speli prea des cand ai prea multe haine de spalat. Asadar, un model potrivit in acest caz, la un pret convenabil (verifica aici pret actualizat), este si masina de spalat rufe Whirlpool AWS 61012.

Capacitate de incarcare de 6 kg, viteza de centrifugare de 1000 rotatii/minut

Whirlpool AWS 61012 este o masina de spalat rufe cu incarcare obisnuita, frontala, dar cu o capacitate de incarcare peste standard, de 6 kg – tocmai din acest motiv este, in primul rand, potrivita pentru familii mai mari. La aceasta capacitate de incarcare, viteza de centrifugare, ce atinge pana la 1000 de rotatii pe minut, este foarte potrivita; nu ai nevoie de o o viteza de centrifugare foarte mare la o capacitate de incarcare cu valoare medie. Nici nu e recomandat sa o folosesti la valoarea de centrifugare maxima, indiferent daca ai incarcat la maxim cuva, intrucat poate dauna tesaturilor rufelor, mai ales daca nu sunt mai groase. O valoare mare la viteza de rotatie e recomandata mai degraba la rufe precum paturile, plapumile si alte tesaturi de dimensiuni mari.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Clasa de eficienta energetica A++ si programe variate

Desi are valori asa mari in ceea ce priveste capacitatea de incarcare si viteza de centrifugare, nu consuma mult. In aceasta privinta, a primit si o clasare de eficienta energetica A++.

Whirlpool AWS 61012 este inzestrata si cu cateva programe avansate si diverse, menite sa satisfaca cat mai multe cerinte ale rufelor tale: program rapid (de 30 minute); program de prespalare; program pentru rufe din bumbac; program pentru articole de Jeans; program special pentru tesaturi din lana; program pentru materiale sintetice; program pentru rufe usor de calcat; program pentru matase/perdele; program de clatire intensiva; posibilitatea de programare intarziata.

Masina de spalat rufe 6th Sense Whirlpool AWS 61012

Tehnologia pecifica Whirpool Al 6-lea Simt / 6th Sense

In plus, este dotata cu inca cateva sisteme si tehnologii speciale, inovatoare, concepute pentru facilitarea folosirii, obtinerea rezultatelor cat mai bune si, totodata, economisirea resurselor. Dispune, asadar, de sistem de detectare a spumei, tehnologia Clean+ si tehnologia proprie Whirpool Al 6-lea Simt / 6th Sense, care, datorita unui senzor special, simte incarcatura din cuva si adapteaza consumul de apa si curent electric la aceasta. Nu e nevoie sa incarci cuva pana la capacitatea maxima de 6 kg, asa ca masina de spalat rufe va consuma exact atat cat e necesar sa spele cantitatea de rufe din cuva, fie ca e, de exemplu, incarcata doar pe jumatate. Tehnologia aceasta este extrem de utila, facand din Whirlpool AWS 61012 o masina de spalat rufe mai economica. Nu mai este astfel necesar sa incarci pana la capacitate maxima cuva ca sa te asiguri ca nu pierzi aiurea apa si curentul electric. Pur si simplu, speli cand ai nevoie exact atatea rufe cate ai de spalat, iar masina de spalat consuma numai atat cat este necesar pentru spalarea eficienta a celor din cuva.

Ciclu de spalare special Clean+

Tehnologia Clean+ este, de fapt, un ciclu de spalare multifazic, care, impreuna cu tehnologia Al 6-lea Simt / 6th Sense si un detergent bun, promite rezultate excelente chiar si la temperaturi scazute.

Whirlpool AWS 61012 este o masina de spalat rufe destul de silentioasa, cu un nivel de zgomot la centrifugare de 74 dB și de 59 dB la spalare.

Design simplu, cu ecran LCD; cu dimensiuni de masina de spalat Slim (ingusta)

Aceasta masina de spalat rufe nu numai ca economiseste resursele prime, dar castiga si spatiu in casa ta, putand-o amplasa oriunde doresti in casa, fara sa ocupe mult loc. Asta pentru ca Whirlpool AWS 61012 este de tip Slim (ingusta), masurand doar 84.5 cm in inaltime, 59.5 cm in latime si 45 cm in adancime.
In rest, e o masina de spalat rufe simpla, dar intr-o linie moderna, cu un ecran modern, tip LCD mare, care afiseaza informatii importante legate de setarile facute: etapa de spalare, timp ramas etc.

Concluzii si o alternativa similara

Pretul, specificatiile de baza peste standard, garantia rezultatelor si a eficientei, cu economisirea de resurse principale, tehnologia inovatoare specifica Whirpool Al 6-lea Simt / 6th Sense, precum si programul de spalare special Clean+, alaturi de multe alte programe variate, concepute sa aiba grija de tesaturile rufelor tale si sa obtina rezultate foarte bune, recomanda masina de spalat rufe Whirlpool AWS 61012 mai ales pentru familii, dar si pentru cei mai pretentiosi.

Un model similar, la fel de bun, cam cu aceleasi specificatii de baza, dar cu mult mai multe programe si tehnologii, tot Slim, este si masina de spalat rufe Hotpoint WMSF601.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *