Masina de spalat rufe Slim 6th Sense Whirlpool AWS 61212, Clasa A++

Pentru că vă spuneam aici ce avantaje îți oferă modelele de mașini de spălat rufe de la Whirpool, fiecare cu tehnologii inovatoare și dotări specifice producătorului, nici modelul Whirlpool AWS 61212 nu se dezice. Cu multiple funcții și beneficii, fiind foarte potrivită unei familii mai mari, mașina de spălat rufe Whirlpool AWS 61212 este acum disponibilă la un preț convenabil (verifică aici preț actualizat).

Capacitate de încărcare 6 kg, clasa A++

O mașină de spălat rufe cu încărcare frontală, Whirlpool AWS 61212 își merită locul într-o locuință mare, cu multe persoane, făcând față cu brio, în primul rând pentru că are o capacitate de încărcare peste standard (de până la 6 kg), dar și pentru că are o viteză de centrifugare ce poate atinge până la 1200 de rotații pe minut. A primit o clasă de eficiență energetică de tip A++ și clasa A la spălare.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice complete aici

Programe variate

Ca programe, Whirlpool AWS 61212 prezintă un număr destul de numeros, cu funcții utile, menite să îți ușureze munca și, în același timp, să te ajute să speli cât mai bine rufele de diverse tipuri și țesături. Astfel, această mașină de spălat rufe este prevăzută cu program rapid (de 30 de minute), program de prespălare, program special pentru rufe din bumbac, program special pentru protejarea articolelor de tip Jeans, program pentru țesături din lână, pentru materiale sintetice, program pentru a face hainele ușor de călcat, program special pentru matase/perdele, program de clătire intensivă – special pentru persoanele alergice la soluții chimice precum detergenții, programare întârziată.

Masina de spalat rufe Slim 6th Sense Whirlpool AWS 61212, 1200 RPM, 6 Kg, Clasa A++

Tehnologia inovatoare 6th Sense / Al 6-lea Simț

Pe lângă această serie variată de programe, Whirlpool AWS 61212 prezintă și câteva sisteme și tehnologii proprii brandului, foarte folositoare și menite să optimizeze cât mai mult rezultatele: sistem de detectare a spumei, în caz de extraspumare de la excesul de detergent; tehnologia Al 6-lea Simț / 6th Sense; tehnologia Clean +.

Cu tehnologia unică Al 6-lea Simț / 6th Sense, proprie Whirpool, obții rezultatele dorite cu economie, consumând mai puțină energie electrică, detergent, apă, timp. Datorită unor senzori cu care este dotată mașina de spălat, aceasta „simte” cantitatea de rufe introduse pentru spălare, detectează exacte ale încărcăturii din cuvă înainte de a porni ciclul de spălare selectat și adaptează cantitatea de apă și, implicit, restul resurselor ce urmează a fi consumate, la mărimea exactă a încărcăturii. Astfel, controlează și optimizează procesul spălării, cu minim de resurse necesare tipului de încărcătură.

Ciclu de spălare economic Clean+

Tehnologia inovatoare Clean + reprezintă, de fapt, un ciclu de spălare specific mașinilor de spălat rufe Whirpool și de care dispune și modelul de față. Acesta este un ciclu de spălare multifazic cu performanțe excelente inclusiv la temperaturi joase. În combinație cu un detergent eficient, îndepărtează chiar și cele mai dificile pete. Prin urmare, și acest ciclu, precum tehnologia Al 6-lea Simț/6th Sense, ajută la economia resurselor cu până la 40 %  (față de Ciclul obișnuit de bumbac la 60°C, respectiv 40°C).

Slim (îngustă) și silențioasă

În rest, Whirlpool AWS 61212 este o mașină de spălat rufe destul de silențioasă, cu un nivel de zgomot la centrifugare de 75 dB și un nivel de zgomot la spălare de 59 dB. Totodată, aceasta nu e concepută să economisească doar resurse, ci și spațiu, fiind de tip Slim (îngustă), având dimensiunile: 84.5 cm în nălțime, 59.5 cm în lățime și doar 45 cm în adâncime. Are un design obișnuit, însă se remarcă printr-un hublou destul de mare și un afișaj electronic cu display cu LED, care te informează despre ciclul de spălare în desfășurare (etapa de spălare, timpul rămas etc.).

Alternativă aproape identică

O mașină de spălat rufe aproape identică, dar cu o capacitate de încărcare cu un kilogram în plus (de 7 kg), de la același producător, este modelul Whirlpool AWOC70120, cu puțin mai scumpă decât aceasta. Singura diferență dintre ele rămânând capacitatea maximă de încărcare (cu un kilogram în plus la modelul asemănător) și, implicit, prețul (la cea cu capacitate de 7 kg), ambele modele merită la fel de mult achiziția – Whirlpool AWOC70120  este însă pentru o familie ceva mai numeroasă, pentru una ceva mai mică fiind suficientă cea prezentată mai sus. Asemanator ar fi si modelul 61212, tot de 6 kilograme.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *