Whirlpool AWS 71000 – Mașină de spălat slim cu capacitate mare de încărcare

Whirlpool AWS 71000 este un model de mașină de spălat rufe frontală cu capacitate mare de încărcare. Este una dintre mașinile de spălat rufe printre cele mai populare grație faptului că este un model de adâncime redusă, dar care combină o capacitate mare încărcare alături de un preț foarte echilibrat. (verifică aici preț actualizat)

Mașină de spălat rufe de capacitate mare dar de dimensiuni slim

Dimensiunile mașinii de spălat sunt de 85 cm înălțime, 59.5 centimetri lungime și doar 45 centimetri adâncime. Având în vedere și capacitatea mare de spălare – de  7 kilograme-  este o mașină de spălat care folosește spațiul foarte eficient, fiind o mașină de spălat rufe de dimensiuni slim.

Clasă de eficiență la spălare în grupa superioară

Modelul este în oferta magazinelor online de destul de mulți ani, așadar trebuie știut că este un model care este cel mai probabil la sfârșitul ciclului de vânzare. Totuși, chiar și așa, produsul are o clasă de eficiență energetică extrem de bună – A+++, fiind la vremea ei un produs de top.

Un grad înalt de eficiență energetică înseamnă că un produs consumă mai puțină energie electrică.

Mașina de spălat rufe are o clasă de eficiență la stoarcere încadrată în clasa C. Acest lucru înseamnă că are o viteză de rotație a cuvei la centrifugare de 1.000 rpm.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Mașina de spălat este dotată cu tehnologia proprie Whirlpool Al 6-lea simț. Acest lucru înseamnă că mașina de spălat are senzori speciali care monitorizează procesul spălării hainelor, reglând presiunea, consumul de apă și timpul de spălare.

Programe și tehnologii inteligente

AWS 71000 vine cu numeroase programe de spălare și are și un afisaj de tip smart cu ecran LCD.

Printre cele mai apreciate de către clienți se numără programul de spălare rapidă, care spală rufele foarte puțin murdare în doar 15 minute, la temperaturi între 20 sau 30 grade.

În plus, din ce am mai citit, vine și cu un senzor de greutate care ajustează durata programelor de spălare în funcție de greutatea încărcăturii.

Nivelul de zgomot produs de mașina de spălat în timpul spălării este de doar 59 decibeli. La centrifugare este ceva mai zgomotoasă, cu 74 decibeli, dar tot este un model care are un nivel de zgomot mai redus.

Construcția este destul de solidă, mașina de spălat având 61 kilograme. Tamburul este confecționat din oțel inoxidabil iar cuva din polipropilenă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *