Combina frigorifica Whirlpool BLF 8001 OX – Culoare inox și capacitate 339 litri

Combina frigorifică Whirlpool BLF8001OX este un model ce se încadrează în designul standard al celor de gen. Nu iese în evidență prin vreun detaliu semnificativ care să atragă privirea instantaneu; este însă atent închegată din detalii care reușesc să constituie un aparat electocasnic de calitate. Are un aspect elegant, prin culoarea sa argintie, cu mânerul incorporat, și oferă și posibilitatea de a schimba dechiderea ușilor pe partea pe care avețoi nevoie. Reversibilitatea ușilor este foarte importanta și vă permite sa așezați combina acolo unde aveți nevoie.

Prețul lui Whirlpool BLF8001Ox este avantajos (verifică aici preț actualizat și disponibilitate), și cred ca se adresează clasei medii de clienții mai degraba decât celor cu venituri cu mult peste medie. În comparație cu modelele asemănătoare scoase pe piață de celelalte branduri, BLF8001OX cred ca iese în evidență prin silențiozitatea sa, nivelul zgomotului măsurând doar 38 dB, și prin autonomia de24 ore în cazul unor accidente de electricitate.

Caracteristici si avantaje combina frigorifica Whirlpool BLF 8001 OX

Cu ajutorul acestei combine frigorifice performante de la Whirlpool alimentele tale vor fi pastrate in cele mai bune conditii. Este alcatuita din doua compartimente, frigiderul in partea de sus si congelatorul in partea inferioara. Aceasta combina frigorifica vine cu un volum net total de 338 de litri pentru stocarea si congelarea alimentelor, oferind astfel un raport calitate-pret bun – verifică aici preț actualizat și disponibilitate.

Frigiderul dispune de un volum de 227 de litri, destul de generos pentru o familie numeroasa. Compartimentul frigiderului este compus dintr-un sertar pentru legume si din patru sertare din sticla rezistenta din care trei sunt ajustabile si din rafturi situata pe usa.

Whirlpool BLF 8001 OX
Whirlpool BLF 8001 OX

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Alimentele vor fi perfect conservate, isi vor pastra toate proprietatile. Sistemul de racire al combinei frigorifice permite, gratie unui ventilator, repartizarea aerului rece intr-un mod omogen in compartiment. Ventilatorul permite, in egala masura, asigurarea unui nivel de umiditate optim necesar conservarii alimentelor in cele mai bune conditii. Tehnologia No Frost cu care este dotata aceasta combina frigorifica are o multime de beneficii – ne scuteste de dezghetarea periodica a aparatului, solicita mai putin compresorul, rezultand astfel un consum scazut de energie electrica si faciliteaza intretinerea pentru ca noi sa nu te chinuim prea tare cu curatarea interiorului.

Congelatorul are un volum de 111 litri. Este compus din 3 sertare din care unul Maxi ceea ce permite stocarea unei cantitati mari de legume sau carne pe timp de iarna. Capacitatea de congelare este de 5 kg/24 h. Aceasta combina frigorifica are un nivel sonor redus, de 38dB. Clasa energetica A+ garanteaza economii la energia electrica de pana la 20% spre deosebire de un aparat frigorific din clasa A. Cu o autonomie suficient de mare in caz de pana de curent, nu trebuie sa iti faci griji pentru alimentele tale congelate.

O combina frigorifica accesibila ca pret pentru toti romanii, cu un design modern si un volum net mare. Ideala pentru cei care isi doresc mai mult spatiu, un consum redus de energie electrica, design modern si conditii optime pentru pastrarea alimentelor.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *