Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA de capacitate 312 litri, Full No Frost

Combina frigorifică Whirlpool BSNF8451OX Aqua este rezultatul intenției brandului de a aduce tehnologiile inovatoare cât mai aproape de oameni, pentru a le veni în ajutor, pentru a le face viața mai ușoară. 

Combina această frigorifică de la Whirlpool oferă nu doar condiții la superativ pentru păstrarea alimentelor, dar și soluții pentru păstrarea igienei, pentru evitarea dezvoltării microorganismelor ce pun în pericol proprietățile nutritive ale alimentelor, determinându-le să se altereze într-un timp scurt.

Produsul se bucură de reviewuri extrem de bune din partea clienţilor care au achiziţionat acest model de combină frigorifică, majoritatea punând sub lumină preţul produsului. Chiar dacă preţul de listă este destul de mare, mai mereu această combină frigorifică de la Whirlpool se află la preţ redus în vreo promoţie – verifică aici preţ actualizat

Full No Frost – sistem pentru frigider și congelator

Gama Supreme No Frost din dotarea combinei frigorifice Whirlpool BSNF8451OX Aqua promite să asigure alimentelor condiții la un nivel nemaiîntâlnit.

Cele două sisteme independente No Frost unul pentru frigider, iar celălalt al congelatorului combat formarea gheții și asigură păstrarea hranei în condiții remarcabile, ce le ajută să își păstreze nu doar culoarea naturală, îmbietoare, dar și valorile nutritive, atât de apreciate.

În acest mod, un alt aspect foarte important este atins, anume, necesitatea dezghețării periodice; Total No Frost șterge această activitate neplăcută de pe lista treburilor casnice.

Al 6-lea Simț Fresh Control gestionează curenții de aer distribuiți în mod uniform în cele două compartimente ale combinei frigorifice, pentru a asigura o umiditatea optimă necesară alimentelor.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Capacitate medie, dar potrivită pentru familii de până la 3 persoane

Acestă combină frigorifică Whirlpool Aqua măsoară 188,8*59,5*66,3 și totalizează o capacitate de stocare de 312 l, cu 218l capacitatea frigiderului și 94 volumul congelatorului.

Dimensiunile sunt destul de generoase, încăpător pentru orice familie de 2-3 persoane ce obișnuiește să mănânce mult acasă.

Compartimentare bine realizată cu dispenser de apă

Frigiderul are 4 rafturi din sticlă foarte rezistentă, ce garantează susținere pentru greutăți mai mari si un sertar special destinat fructelor și legumelor, iar pe ușa frigiderului există și două suporturi pentru sticle. De asemenea, prezintă și suport pentru vin, ideal chiar și pentru alte tipuri de sticle.

Congelatorul are 3 compartimente care pot congela până la 4 kg la 24 de ore. Sistemele super-răcire și super-congelare sunt de un real folos în momentele în care se doreste răcirea sau congelarea rapidă a alimentelor.

Funcția antimicrobiană a combinei Whirlpool este obținută cu ajutorul Microban, liderul în soluții antimicrobiene de pe piață. Este vorba despre un filtru cu un strat polimeric tratat cu acest sistem microbian, ce se înlocuiește de două ori pe an.

Dispenserul de apă vine în întâmpinarea celor cărora le place să savureze apă rece pe timpul verii, oferindu-le această soluție într-un mod elegant și foarte ușor de folosit.

Un mare avantaj îl oferă sistemul de averizare pentru ușa deschisă, situație foarte des întâlnită, însă în cazul frigiderelor care nu au această funcție situația poate deveni destul de neplăcută.

Combină frigorifică economică și silențioasă

De asemenea este de avut în vedere faptul că este o combină frigorifică cu o clasă de eficiență energetică A+, oferind astfel economii la factura de electricitate.

Este un aparat destul de silențios, chiar dacă este dotat cu sistem no frost atât la frigider cât și la congelator. Se știe că aparatele frigorifice no frost sunt un pic mai gălăgioase datorită unui circuit diferit al vaporilor de aer rece, dar chiar și așa, această combină frigorifică de la Whirlpool nu stă prost – având un nivel de zgomot de doar 42 decibeli.

În cazul întreruperilor cu energie electrică (din păcate se mai întâmplă), e foarte bine că autonomia este de 22 ore. Este cam cea mai mare autonomie de păstrare termică a echilibrului fără curent, semn că izolația acestui produs este excelentă. Atâta tot că pentru autonomia aia nu prea trebuie deschisă ușa în momentele de lipsă energie electrică.

Concluzie

Whirlpool BSNF 8451 OX este o combină frigorifică cu un preț destul de ridicat, puțin peste medie în cazul în care nu este la promoție, însă și dotările sunt direct proporționale cu prețul. Dacă însă îl găsiți la vreo ofertă cu un preț mai redus, nu vă sfiiți să adăugați această combină frigorifică printre cele mai dorite.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *