Combina frigorifica Whirlpool 6 th Sense Fresh Control BSNF 9101 OX – Capacitate 349 litri și tehnologie no frost

Pentru reamenajarea unei bucătării, este bine să știți exact ceea ce vă doriți în ce privește aparatul frigorific: după toate probabilitățile vă doriți evident, ceva accesibil ca și preț, eventual să eliminați mirosul neplăcut pe care posibil să îl simțiți din vechiul frigider, atunci când pastrați mâncare gătită, sau legume, fructe pentru mai mult de o zi, probabil că v-ar ajuta ceva care să nu necesite decongelare frecventă, pentru că toată lumea duce lipsă de timp; în mare, cam oricine și-ar dori ceva care să vină sprijin în încercarea de a mânca cât mai sănătos…deși pare greu de crezut, frigiderul acesta chiar există și că se numește Whirlpool 6 th Sense Fresh Control BSNF 9101.

La prima vedere, atrage atenția asupra modelului Whirlpool 6 th Sense Fresh Control BSNF 9101 OX tocmai aceasta tehnologie al 6-lea simț cu care combina vine echipată, asta în mod cert fiind un avantaj în fața celorlalte frigidere despre care nu auzi să prezinte această caracteristică.

În plus, atunci când combina această frigorifică de la Whirlpool este în oferta magazinelor online prețul acesteia este foarte bun – verifică aici preț actualizat / ofertă actuală.

Sistemul No Frost al combinei, care permite să aveți alimente proaspete pentru o perioadă mai lungă de timp, e posibil să producă acel declick și să știți ca ați găsit exact ceea ce vă trebuie: o combină frigorifică aproape perfectă!

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

 Al 6-lea simț oferă posibilitatea acestei combine frigorifice să funcționeze la cele mai înalte standarde, păstrând alimentele proaspete mai mult timp, asigurând o temperatură și o umiditate optime pentru acestea.

Whirlpool 6 th Sense Fresh Control BSNF 9101 OX beneficiază de un sistem special de filtrare a aerului, un mare plus obținut de pe urma colaborării cu unul dintre cei mai buni producători de soluții antibacteriene de pe piață. Chiar dacă veți avea în fața dumneavoastră mai multe variante, e foarte probabil să o declarați pe aceasta ca fiind cea convingătoare.

Specificații tehnice și funcții

Este o combină foarte spațioasă și organizată perfect, ceea ce o face extem de funcțională; având un volum total de 349 l, cu 97 l pentru congelator și 252 l la frigider, combina are 5 rafturi din sticlă în frigider, cu 4 suporturi pe ușă, iar în congelator are 3 compatimente. Și aspectul este foarte atractiv, combina este din inox, cu un mâner orizontal integrat, și se încadrează perfect în orice bucătărie, fie ea modernă, sau chiar și clasică. Prețul este mai mult decât convingător, ba chiar reușește să uimească, de multe ori, așteptându-ne la un preț mai mare pentru clasa de tehnologie avansată din care face parte.

Pentru o persoană atehnică, aceste detalii ar putea părea suficiente însă există persoane care au nevoie și alte informații mai tehnice decât cele obișnuite; cum ar fi faptul că Whirlpool 6 th Sense Fresh Control BSNF 9101 OX are un compresor, și că face parte din clasa climatică SN-T; că are o greutate de 76 kg și că nu depășește 42 dB, dimensiunile în cm sunt 201 X 59,5 X 65,5, și are o autonomie de 16 ore, dar cu siguranță orice pană de curent revine în tot intervalul acesta.

Whirlpool 6 th Sense Fresh Control BSNF 9101 OX reuşeşte să fie o combină frigorifică convingătoare chiar şi pentru cei pretențioși şi cumulează un număr de caracteristici ce o situează în topul celor mai bune aparate electrocasnice de gen din oferta actuală a magazinelor online în acest segment de preț.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *